LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Första bilden från Morgan Allings hemliga projekt

17 aug, 2017 
Lina Arvidsson
Skådespelaren Morgan Alling visar nu första bilderna från sitt nya projekt som han gör tillsammans med William Spetz och Carolina Gynning.
Annons

Skådespelaren Morgan Alling har gjort allt från “Sommarlovsmorgon” till “Clockwork Orange“. Nu är han aktuell med ett nytt tv-projekt.

Instagram har Morgan Alling lagt upp två bilder från sin nya tv-serie. Men vad det rör sig om kan han inte berätta. Bilderna bär hashtaggen #tvseriejagintefårberättaomän.

Men att det handlar om sport kan skådespelaren i alla fall avslöja. Till en av bilderna skriver han om sin kärlek till fotboll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Fotboll är mitt liv. Sjukt kul att film och spela fotboll. Att då få göra en tv-serie om fotboll är ju fantastiskt“, skriver Morgan Alling på Instagram.

På en annan bild, taggad på samma sätt, står han tillsammans med skådespelaren William Spetz, 21, och Carolina Gynning.

Vi har ett jobb ihop! Fina arbetskamrater“, skriver Morgan Alling till bilden.

I en intervju med Hänt berättar Carolina Gynning mer om det hemliga projektet.

Annons

– Nu spelar jag in en ny film, jag spelar flickvän till Morgan Alling. Den heter ”Lingonligan”, en komedi som ska gå på tv3, sjukt kul, alltså jag har så kul, säger Carolina Gynning.

FOTO: IBL, Instagram

Annons