LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Författaren och tv-profilen har förlovat sig: "Hon sa ja"

07 apr, 2017 
Johnny Axelsson
Henrik Fexeus fick ett ja från sambon Linda Ingelman och till sommaren blir det bröllop!
Annons

Illusionisten, författaren och programledaren Henrik Fexeus, 45, har förlovat sig med sambon Linda Ingelman, 41. På sitt Instagramkonto har Henrik idag lagt upp en bild med ringarna och en text.

It’s official! Hon sa ja. Som tur var.”

Fästmön träffade han ute en kväll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi träffades på det klassiska stället krogen. Hon kom fram till mig och betedde sig exakt enligt mall ett ur min bok ”Alla får ligga”! Vilket innebär att när man tar kontakt med en främling så ska man ha koll på att man förmodligen stör, gärna ge en meningsfull komplimang, en anledning till komplimangen och ställa en öppen fråga som man inte kan svara ja eller nej på, har han sagt till mama.

Henrik Fexeus och Linda Ingelman.

– Hon sa: ”Ursäkta att jag stör men du har en sån snygg skjorta. Jag är på jakt efter en liknande, var har du köpt den?” Och jag blev så full skratt! Och sen gjorde hon sig lite otillgänglig genom att gå därifrån, vilket ledde till att jag måste söka upp henne igen.

Foto: IBL

Annons