TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Foppas flickvän Nicole: Därför vägrade jag att gifta mig

22 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Foppas flickvän Nicole Nordin vägrade gifta sig
Peter ”Foppa” Forsberg friade till sin kärlek Nicole Nordin redan 2010 men fick då ett nej som svar. Nu förklarar Nicole varför hon inte ville gifta sig med Foppa.
Annons

Peter ”Foppa” Forsberg, 45, och fästmön Nicole Nordin, 30, har varit ett par i åtta år. De träffades 2010 under en middag och föll handlöst för varandra. Bara några månader senare förlovade de sig efter att hockeyhjälten friat till Nicole i hennes favoritstad Paris. Deras relation har sedan dess gått från klarhet till klarhet, bland annat genom att de inom loppet av fem år fått tre barn ihop.

Nicole Nordin och Peter Forsberg

I tv-programmet Tillsammans med Strömstedts berättar om Nicole Nordin om åldersskillnaden mellan dem och fördomarna hon stött på för att hon är tillsammans med en äldre man.

– Det är klart det finns fördomar om tjejer som dejtar äldre, rika män. Man förväntas vara en hemmafru, man förväntas älska shopping och gå på spa och leva lyx och flärd. Så är det. Det tror jag är en allmänt vedertagen missuppfattning, säger Nicole i programmet.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nicole förklarar att hon under åren tillsammans med Peter hållit en låg profil och slitit hårt för att skapa sin egen identitet. Redan från början var hon tydlig med att hon ville göra något av sin utbildning och göra karriär. Det var också en anledning till varför hon inte ville gifta sig när Peter friade till henne 2010.

Frieriet skedde på en restaurang i Nicoles favoritstad Paris. Peter och Nicole hade då dejtat i lite mindre än ett år.

– Vi hade inte träffats så jättelänge sådär. Jag vet inte ens om jag hade funderat på vad du tyckte och tänkte, skrattar Peter i programmet och tittar på Nicole.

Peter fortsätter:

– Jag tänkte ”nu är det dags”, och så hade jag väl gjort någon slags ring – egendesignad. Då hade hon berättat ungefär vad hon ville ha.

Ville inte gifta sig

Nicole Nordin visar upp ringen och förklarar att det står ”Peter hjärta Nicole = sant” i den. Förlovade har de varit sedan Peter friade, men något giftermål har ännu inte skett.

Annons

– Peter friade 2010. Då hade jag alltså mitt tredje år, så jag läste fortfarande kandidaten på handels, och jag ville inte gifta mig som student. Jag hade inte alls min egen identitet, jag visste inte vad jag skulle göra, säger Nicole.

Fördomarna om att träffa en rik, framgångsrik man som ung kvinna spelade också in, förklarar Nicole.

– Jag var inte redo.

Nu är tanken att paret ska gifta sig om två år. Datumet är redan satt och inom sinom tid kommer de påbörja planeringen.

FOTO: TV4, IBL/Hans Shimoda

Annons