Fo&o-Omar om relationen med Nellie Berntsson: "Värsta tiden i mitt liv"

05 mar, 2018 
AvJohanna Bladh
Relationen ifrågasattes – nu berättar Omar om känslorna kring den tuffa tiden.
Annons

Fo&o-stjärnan Omar Rudberg, 19, har precis släppt sin första singel som solo-artist sedan splittringen med bandet förra året.

Låten “Que Pasa” handlar enligt honom själv om att ha kul, och om att flirta med någon som man vill ta med sig på fest. Omar själv har varit singel ett bra tag.

– Haha, jag har varit singel i typ alla år känns det som, säger han till Hänt TV och skrattar.

Men innan dess dejtade han youtube- och blogg-profilen Nellie Berntsson. När Nellie bara var 13 år hade hon ett format på sin Youtube som hette “Nellie utmanar”. Genom detta program träffade hon vid ett tillfälle Fo&o-killarna under en paintball-match. Där och då uppstod känslor mellan Omar och Nellie.

Nellie har tidigare berättat att relationen var tuff – eftersom hon tvingades ta emot mycket hat från Fo&o-fans som inte gillade att Omar dejtade henne. När det var som värst under 2014 ska Nellie ha skrivit ett ett blogginlägg med rubriken ”Ni är inte kloka i huvudet” som riktade sig till The Fooo Conspiracys fans.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Slutar inte den här hysterin snart kring mig & Omar kommer jag gå till en stor känd tidning & gå ut med allt jag blivit utsatt för. Tvekar inte en sekund, för den här skiten tar aldrig slut. Jag & min familj är så galet trött på fansen runt dom & hysterin”, ska det ha stått i inlägget enligt Frida.

Och nu tar Omar för första gången bladet från munnen. Under en intervju till Hänt TV’s youtubekanal berättar han om den tuffa tiden.

– Det var 2014, det var en av mina värsta tider faktiskt. Det var kaos, berättar han och fortsätter.

– Fansen var avundsjuka men det var också bakom scenen tyvärr, där det var väldigt kaosigt.

Gillade inte folk att ni var tillsammans?

– Nej, det var nästan inga som gillade det. Bara hon, jag och våra familjer.

Annons