LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas upptäckt om Camilla Läckbergs dotter Polly

11 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Camilla Läckberg med maken Simon Sköld och dottern Polly
Deckardrottningen Camilla Läckberg har tillsammans med maken Simon Sköld och barnen gjort succé på sociala medier.
Nu jublar följarna efter upptäckten i författarinnans senaste inlägg på Instagram.
Annons
Camilla Läckbergs ord om flytten till LABrand logo
Camilla Läckbergs ord om flytten till LA

Det var i samband med ett möte för ett pr-projekt 2014, som författarinnan Camilla Läckberg för första gången träffade sin Simon Sköld. Eller, ska sanningen fram så hade de träffats redan ett och ett halvt år tidigare, något som Simon kom ihåg vid deras möte för projektet.

“Jag gick rummet runt o hälsade i hand, och när jag kom till Simon sa han: Du minns kanske inte mig, men vi har träffats förut, jag jobbade på din fest när du hade 10-årsjubileum som författare. Och jag insåg att han måste ha varit en av de två killarna som till min överraskning när jag kom till min fest, stod i dörren och välkomnade gästerna i bar överkropp… Och jag hör mig själv säga: Åh förlåt jag kände inte igen dig med kläderna på…”, har Camilla Läckberg tidigare skrivit om mötet på sin blogg.

Camilla Läckbergs första möte med maken Simon.
Camilla kanske inte kommer ihåg då hon mötte Simon för första gången, men vi har det på bild!

Efter det höll sig paret nära varandra under hela dagen och efter arbetsdagens slut, bytte de nummer med varandra. Simon förstod att han skulle vara tvungen att visa fram fötterna och tog till slut modet till sig och frågade ut den världsberömde författarinnan.

Annons

Massiva kritiken

Resten står redan skrivet. Kärleken fullständigt blomstrade mellan dem och två år senare kom den gemensamma dottern Polly, 4, till världen.

Men förhållandet har inte alltid varit en dans på rosor. I en intervju med Amelia har Camilla Läckberg tidigare berättat om den massiva kritik som riktades mot henne på grund av att Simon är yngre. Men efter sin medverkan i TV4-succén Tillsammans med Strömstedts försvann de arga rösterna.

Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camillas och Simons gemensamma dotter Polly föddes 2016.

– Vi har bevisat att det här är på riktigt. Vändpunkten kom när vi gjorde tv-programmet ”Tillsammans med Strömstedts”. Vi fick otroligt mycket kärlek efter det, som att folk till sist förstått att Simon faktiskt är Sveriges yngsta farbror. Jag får mejl från kvinnor som säger att de ”vågat göra en Läckberg”. Alltså träffat en yngre kärlek och stått upp för det, sa Camilla i programmet.

Annons

Följarnas upptäckt

Idag är paret ett av Instagram-Sveriges absolut mest älskade par. Inte minst dottern Polly har charmat sig en väg in Camilla Läckbergs hjärtan och på Instagram jublar följarna efter att Camilla lagt ut en bild på sig själv som barn.

“Jag ville börja morgonen med att lägga ut dessa små söta påskkärringar.”, skriver Camilla till två bilder på sig själv som påskkärring i 7-årsåldern.

Att äpplet inte faller långt ifrån trädet är något som Camillas följare inte är sena med att påpeka:

“Polly är en kopia av dig”, skriver en medan en annan kommenterar:

“Polly är mamma upp i dagen”.

FOTO: TT 

Annons