Följarnas upptäckt i Mirka Norrströms nya bild på dottern

Mirka Norrström

Det har gått flera år sedan 13-barnsmamman Mirka Norrström och hennes familj syntes i tv-rutan.
Dottern Linnea har hunnit bli 20 år och efter att ha fått se en ny bild på henne reagerade följarna snabbt på en viss detalj.

Mirka Norrström, 47, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket när hon under flera säsonger medverkade i TV4:s realityserie Familjen annorlunda. Tillsammans med sin ex-make Peter Norrström har Mirka 13 barn. Paret bestämde sig för att gå skilda vägar år 2016 efter att tillbringat hela 23 år tillsammans.

Sedan Mirkas programmedverkan har tittarna kunnat fortsätta följa hennes liv genom sociala medier. På sin blogg Trettonbarnsmamma delar Mirka flitigt med sig av uppdateringar som ensamstående med 13 barn.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nyligen berättade Mirka för Hänt att hennes äldsta son Kevin hade tagit ett stort livsbeslut som påverkade både henne och syskonen.

– Han har nyligen flyttat hemifrån. Men han kommer ofta och hälsar på och han har bott en kortare period hemifrån tidigare också. Men det blir väldigt tomt, sa Mirka då.

Mirkas oro för framtiden

Det är inte bara Kevin som hunnit bli vuxen sedan tittarna fick följa familjens äventyr i tv-rutan. Även dottern Linnea har blivit hela 20 år och Mirka förklarade i samband med Kevins flytt att hon kände sig lite orolig inför att flera av barnen kan vara påväg att flytta ut och lämna sitt bo.

– Det är overkligt, man tänker någonstans i huvudet att de alltid är små men nu kommer de ju på löpande band att bli i vuxen ålder. Det kommer att bli konstigt.

Bilden väckte reaktioner

Under onsdagen publicerade Mirka en bild på dottern Linnea och gratulerade henne på namnsdagen. Inte nog med att följarna fascinerades av hur stor Linnea hunnit bli sedan programmet sändes, så la de även märke till en annan detalj. Flera menade nämligen att Linnea var en kopia av sin mamma.

”Grattis Linnea, så lik din mamma du är”, skriver en följare.

”Vet du, jag trodde det var du som färgat håret. Så lika ni är”, skriver en annan.

”Så lik mamma”, skriver en tredje.

FOTO: Christian Örnberg/TT/Instagram

SENASTE NYTT!