Följarnas upptäckt i Gunilla Perssons nya bilder: ”Oj”

Följarnas förvåning efter upptäckten i Gunilla Perssons bilder: ”Oj”

Gunilla Perssons dotter Erika växer upp och är snart myndig och efter en bildpublicering av Gunilla reagerar följarna på en specifik detalj.
– Ni är kopior, skriver en följare på Instagram

Gunilla Persson, 60, är en realityprofil av rang och under hösten såg vi henne ännu en gång i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Där får tittarna bevittna hennes vardagsliv tillsammans med mamma Iris och 17-åriga dottern Erika.

Tittarna som har varit med från starten av Svenska Hollywoodfruar har fått se Gunilla Perssons dotter Erika växa upp framför kamerorna och fått se hur hon idag blivit en person som älskar att skådespela, sjunga och skriva musik.

Dottern verkar även vilja gå i mamma Gunillas fotspår som modell, och poserar gärna framför kameran på sin Instagram. Något som tidigare fått många att reagera, då de ansett att hennes bilder varit ”för avklädda”.

– Jag har tagit massa sådana bilder i mitt liv då jag har så långa ben, vad är det för fel på det? Folk är avundsjuka tror jag, varför ska de jämt ha något att klanka ner på i Sverige. Jag förstår verkligen inte varför, sa Gunilla Persson till Hänt i samband med kritiken.

Upptäckten: äpplet faller inte långt från trädet

Häromdagen publicerade Gunilla Persson flertalet bilder på sig själv på sin Instagram. Det var bland annat bilder från hennes modellkarriär där hon poserar i underkläder och i andra läckra kläder.

”Lite blandade bilder från mitt liv. Som ni ser var jag lika smal som Erika och var inte rädd för att visa kroppen”, skriver Gunilla intill bilderna.

Gunilla menar att hon själv under sin modellkarriär tog en mängd bilder i enbart underkläder eller bikini – och att det inte är något fel med det. Och nu möts Gunillas uttalande i samband med publiceringen av bilderna med kärlek och flertalet noterade även stora likheter mellan mor och dotter.

Följarnas utlåtande om mor och dotter

Du är så vacker Gunilla och Erika brås på dig”, skriver en följare i kommentarsfältet.

Så vacker du är du kan ju vara modell nu också Erika är så lik dej. Må gott vackra hjärta”, håller en annan följare med.

Erika är kopia av dig”, skriver en person i kommentarerna.

Oj va Erika är lik dig när du sitter vid fönstret!”, skriver en annan följare.

Vilka fina foton och härliga poser. På kortet med Erica så ser man att ni är lika varandra. Vackra människor är ni.

Åh så fin och lik Erika”, skriver

Hollywoodfruns och Erikas bilder

FOTO: Privat, Instagram

Senaste nytt