Följarnas upptäckt i Carina Bergs bild på nyfödda sonen Otto

Följarnas upptäckt i Carina Bergs bild på nyfödda sonen

Carina Berg väljer att i dessa tider dela med sig av något speciellt i hopp om att få sina följare att le.
Det gick hem!
Men det har även väckts en annan fråga hos följarna...

I slutet på 2017 avslöjade Carina Berg, 42, att hon funnit kärleken på nytt i form av fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31. Redan efter ett år var paret förlovade och gifta. Bröllopet ägde rum under en hemlig bröllopsceremoni.

Precis ett år senare så kunde världen hälsa ett nytt liv välkommen till jorden, nämligen sonen Otto. Sonen blev Carinas och Eriks första gemensamma barn tillsammans och föräldralivet har varit det som stått i fokus sedan dess.

Carina Berg och Erik Berg

FOTO: TT

Det har nu gått över tre månader sedan Otto föddes och Carina har delat bilder på sonen på sin Instagram flitigt. Bara två veckor efter födseln lade hon upp en bild på nyblivna pappan Erik med sonen vilandes på sitt bröst. Så fint!

Men som många vet är inte familjeliv med barn alltid en dans på rosor. Carina berättar i bildtexten att hon hade drabbats av mjölkstockning, dock var det något som bleknade i jämförelse med sonen på sin pappas bröst.

”Glömmer bort alla små bekymmer (tex att mitt ena bröst känns som att det exploderat och ser ut som Rudolfs jäkla mule i förstoringsglas, aka mjölkstockning) när jag tittar på detta minigäng!”, skrev Carina då.

”Får man inte snåla”

Och nu, i dessa coronatider försöker Carina Berg bjuda på ett smile när hon delar sin nästa bild.

”I sådana här dystra tider får man inte snåla. Har man en bild på en tre-månaders baby utklädd till artisten Moby så får man bjuda på den!”, skriver Carina till sin bild på sonen Otto på Instagram.

Följarnas häpnad efter bilden

Carina stöd på Instagram är som vanligt i stort omfång. Men just till denna bild reagerar de på en specifik sak, inte endast på hur söt lille Otto är.

Det är nämligen vissa följare som ser en stor likhet mellan Otto och sin far Erik!

”Men galet vad lik sin far”, skriver en. ”Men såååå SÖT & COOL!”, fyller en annan i följt av ett rött hjärta.

”Men oj så lik sin pappa, gulle”, kommenterar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram