Följarnas upptäckt i bilden på Joakim Lundell och Lunabelle

Följarnas ord efter upptäckten på Joakim och Lunabelle Lundell

Förra året blev Joakim och Jonna Lundell föräldrar för första gången.
Nu är dottern Lunabelle snart ett år gammal och på Instagram häpnar youtube-parets följare efter nya bilden på far och dotter.
”Så sjukt”, skriver en följare.

I slutet av oktober förra året blev makarna Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 25, föräldrar för första gången när dottern Lunabelle föddes. Paret, som under en lång period var öppna om sin kamp för att bli gravida, delade med sig av den glädjande nyheten på Instagram.

”Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva!”, skrev Joakim Lundell på Instagram kort efter förlossningen och fortsatte:

”Välkommen till våran familj och vi lovar dig att Mamma och Pappa alltid kommer finnas för dig genom livet!”.

Även Jonna Lundell delade med sig av sina starka känslor på Instagram efter att dottern kommit till världen.

”Nu är hon äntligen här, vårt mirakel Lunabelle. Hon är helt perfekt och vi är så himla lyckliga. Och WOW vilken man jag har, sånt otroligt stöd och som kom in i papparollen direkt, en perfekt pappa, en perfekt dotter och en perfekt familj med massvis av kärlek att ge. Det är nu livet börjar”. 

Följarnas ord efter bilden

Nu har snart ett år gått sedan Lunabelle föddes. Joakim och Jonna Lundells följare har kunnat se dotterns första levnadsår på parets youtube-kanal, sociala medier, deras egna realityserie Familjen Lundell på Dplay men även på Lunabelles alldeles egna Instagram-konto som drivs av makarna.

Den senaste bilden där Joakim har dottern Lunabelle i famnen har nu fått följarna att häpna. Kommentarsfältet svämmar över med lovord till de båda – och många uttrycker den stora likhet de ser mellan far och dotter.

”Ni är så lika”, skriver en följare.

”Pappa upp i dagen!”, skriver en annan.

”Hon blir bara mer och mer lik Joakim Lundell”, konstaterar en annan.

”Ni är så sjukt lika varandra. Lika som bär”, skriver ytterligare en.

Även Jonna Lundell har kommenterat bilden på sin man och dotter.

”Mina fina”, skriver hon följt av emojis med hjärtögon och hjärtan.

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, Instagram