Följarnas uppmaning till Gunilla Persson efter bilden med Erika

Gunilla Persson och dottern Erika

Svenska Hollywoodfruar-profilen Gunillas Perssons dotter Erika satsar på en karriär i rampljuset.
Efter Gunillas senaste bild på 17-åringen anser följarna att Erika borde börja jobba som modell.
– Hon har alla förutsättningar att bli en lika fantastisk modell som sin mamma, skriver en person i en kommentar.

Att realitystjärnan Gunilla Persson, 60, har en nära relation med sin dotter Erika Persson, 17, är något som inte undgått TV3-tittarna. I Svenska Hollywoodfruar har vi i flera år fått följa Gunilla och Erikas vardag i Los Angeles, USA.

Erika Persson är en 17-åring med många järn i elden. Samtidigt som hon studerar på high school försöker hon även slå igenom som artist och skådespelare, något Gunilla Persson gläds åt.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

– Det är jätteroligt allting. Hon växer upp och man ser henne utvecklas, hon är en sån fantastisk tjej, sa Gunilla Persson till Hänt i somras.

I Viafree-programmet Svenska Hollywoodfruar – i fokus har Gunilla Persson tidigare berättat att hon bävar för den dag då Erika flyttar hemifrån.

– Det livet ser jag inte fram emot. För jag är väldigt fäst vid henne och är väldigt mycket tillsammans med henne fortfarande. Trots att hon är tonåring så gör vi allting tillsammans och det är jättejobbigt att tänka att hon ska flytta ifrån mig en dag, medger Gunilla Persson i programmet.

Följarnas uppmaning till Erika Persson efter Gunillas bild

Gunilla Perssons stolthet över dottern syns även på hennes Instagram-konto där Hollywoodfrun titt som tätt delar med sig av bilder på dem två tillsammans.

I veckan la Gunilla upp en ny bild på sig själv och Erika på Instagram. I bildtexten skriver hon:

”Trevlig helg allihopa! Ett av mina favoritfoton”. 

I kommentarsfältet är det tydligt att Gunilla Perssons följare fullkomligen älskar bilden på mor och dotter. Flera av dem antyder även att Erika borde satsa på en karriär som modell.

”Erika är så otroligt lik dig Gunilla! Hon borde satsa på en modellkarriär. Otroligt vacker tjej”, skriver en person i en kommentar.

”Oj vad Erika har växt till sig! Så vacker”, skriver en annan.

”Vilka rådjursögon Erika har. Hon har alla förutsättningar att bli en lika fantastisk modell som sin mamma”, anser en tredje.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Instagram