Följarnas undran efter Sigrid Bernsons mystiska sjukdomsbesked

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Sigrid Bernson har varit spårlöst försvunnen sedan pojkvännen Robin Bengtsson meddelade att hon var sjuk under Melodifestivalen 2020:s första deltävling.

När Robin Bengtsson, 29, med bravur intog scenen under Melodifestivalen 2020:s allra första deltävling saknades flickvännen Sigrid Bernson, 31. Detta trots att Robin under genrepet dagen innan bekräftat för Hänt att hon skulle anlända till Linköping under lördagen.

– Sigrid kunde inte komma ikväll eftersom hon blev sjuk natten till idag, förklarade Robin Bengtsson för Hänt precis efter att han lyckats ta sig vidare till finalen i Stockholm.

Men efter det har det varit tyst från både Sigrid och Robins sida kring hur hon mår idag. Trots att Sigrid brukar uppdatera sina sociala medier dagligen var det sista inlägget hon gjorde på Instagram en bild där hon önskade pojkvännen lycka till under framträdandet. Det var två veckor sedan.

Följarnas undran

Robin befinner sig just nu i London för att bland annat spela in en musikvideo till en av hans nya låtar. Men om flickvännen följt med till Storbritannien är ännu oklart.

“Är Sigge med i London? Ni passar sååå bra ihop!”, skriver en av hans följare medan några andra frågar Sigrid vart hon har tagit vägen:

“Älskar att ha dig i mitt flöde. Men när kommer du tillbaka Sigrid?”, “Varför är du inte aktiv längre?”

Träffades i Let’s Dance

Det var under våren 2019 som Robin Bengtson och Sigrid Bernsons vägar korsades för första gången då de var danspartners under TV4:s Let’s Dance. Men när det började dansa tillsammans hade Robin precis brutit upp från fästmön Jennie Salte och Sigrid hade nyligen gått igenom ett känslosamt uppbrott från ex-pojkvännen Samir Badran, 29.

Därför är det kanske inte så konstigt att paret väntade fram till i julas med att gå ut offentligt med sitt förhållande. Sedan dess har Sigrid lagt upp flera pussbilder med pojkvännen på Instagram och kommenterar ofta Robins inlägg med ett hjärta.