Följarnas undran efter Hugo Gustafssons nya bild med Alice Stenlöf

Följarnas förvirring efter Hugo Gustafssons nya bild med Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson dansade ihop i Let's dance 2020, och efter programmet har de fortsatt han en nära relation till varandra.
En bild på duon har nu fått följarna att reagera.

Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson dansade ihop i årets Let’s dance på TV4. Duon imponerade på både jury och tittare, men till slut blev det deras tur att lämna.

Kort efter att hon fått lämna Let’s dance berättade hon att hon haft det tufft på hemmaplan. I en Youtube-video avslöjade hon att hon och ex-pojkvännen Philip Wong bestämt sig för att gå skilda vägar efter sex år tillsammans.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, säger Alice i videon.

Relationen med Hugo

Någon Alice kommit nära under våren är danspartnern Hugo, hela gänget som dansade i årets Let’s dance verkar ha fått en mycket god relation till varandra. I helgen åkte några av dem ut till Penny Parneviks landställe ute i Skärgården, och det verkar minst sagt ha varit en lyckad tillställning.

– Det var kul att träffa alla igen. Man blir ju ett nära gäng helt klart när man umgås så mycket. Det var jätteroligt och perfekt väder. De har ju ett underbart ställe där, sa Hugo därefter i en intervju med Hänt.

Alice kärleksliv var under Let’s dance-säsongens gång ett hett ämne och det pikades vid flertal tillfällen i programmet om hur relationen mellan Alice och Hugo egentligen ser ut. Tidigare har Hugo inte dementerat chanserna till att något mer skulle kunna ske emellan dem. När Hänt ställde honom frågan om det kan bli något mer mellan Alice och honom svarade han kryptiskt.

– Det tror jag inte men man vet ju aldrig…, sa Hugo tidigare till Hänt.

Men däremot verkar flera av Alice följare vilja se dem ihop, som något annat än vänner. Bland kommentarerna på hennes senaste Youtube-video hälsar flera att de vill se dem som ett par.

https://www.instagram.com/p/CBAzFxeHXja/

I veckan delade Hugo med sig av bilder från finalfesten. I texten där till har han skrivit datumet för kvällen, men med en liten miss – han råkade först skriva fel.

Men det datumet har ju inte varit än..? eller tänker jag fel?!”, påpekar en förvirrad följare, och Hugo var inte sen med att åtgärda sitt fel.

Du tänker helt rätt”, svarar han.

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt