Följarnas stöd efter Bianca Ingrossos personliga erkännande inför alla

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har under en tid erkänt för följarna att hon mår dåligt och är ledsen.
Men orsaken till hennes låga humör har hon inte velat berätta, ännu.
Nu verkar det dock som att nedgångar går mot uppgångar, och fansen är snabbt vid Biancas sida och stöttar.

Att influencern Bianca Ingrosso, 25, lever ett hektiskt liv är inte en nyhet för många. Livet som influencer, youtuber, smink-skapare och mycket mer resulterar till att Bianca ibland har svårt att få vardagens timmar att räcka till helt och hållet.

Upp- och nedgångar

Under en period den senaste tiden har Bianca varit lite nere i sina videos och inlägg på Instagram, något som följarna lagt märke till. Men i sin senaste vlogg verkar det vara lite bättre med superinfluencern.

”Kul att se dig med bättre humör under denna vlogg. Hoppas du mår bättre nu än de förra vloggarna då du kände dig nere”, skriver an av Biancas följare som kommentar på influencerns senaste Youtube-video. Och det är lika sant som det är sagt. Bianca har under den senaste tiden berättat för fansen att hon mår dåligt och att hon inte kan berätta vad ännu.

Orsaken till sin nedstämdhet berättar hon är privat och att hon kanske kommer yttra sig om saken senare.

Bianca Ingrosso ryter ifrån

FOTO: Youtube

Enormt stöd från fansen

Men trots att Bianca varit öppen och ärlig med att hon går igenom något tufft och inte har någon vidare energi att dela med sig av just nu, så har flera av hennes följare kommit med pekpinnar. Det är något som Bianca nu ryter ifrån mot.

– Efter den senaste videon fick jag jättemycket kommentarer om att mina vloggar är så tråkiga på senaste tiden, och att det bara är samarbeten. Då vill jag först bara poängtera att när jag säger att jag inte mår bra, då mår jag inte bra. Jag tar inte det lätt, jag har gått igenom något jättetufft, jätteprivat och som har varit extremt jobbigt för mig, säger Bianca och fortsätter:

– Man mår då inte bättre av att bara få kommentarer om sitt utseende, min personlighet och min kassa kreativitet på den här kanalen.

Nu om någonsin behöver Bianca Ingrosso stöd från sina fans – och efter att hon sagt ifrån hänger flera på tåget.

Kommentarsfältet till influencerns senaste Youtube-video svämmar över av fina ord och pepp från fansen.

”Jag kommenterar aldrig men tittar till 99% alltid på dina vloggar. Det kanske är dags att vi som gillar och uppskattar Bianca & hennes vloggar börjar kommentera och ösa kommentarsfälten med massa kärlek?”, skriver en person. Och folk hakar på!

”Fattar inte att folk orkar. Det är väl det som “charmen” med att följa någon, att få se up and downs”, fyller en annan i och fortsätter:

”Alla är ju människor och fan vad tråkigt om alla skulle vara perfekta och se perfekta ut hela tiden”.

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso på pressträff för nya säsongen av Wahlgrens värld. FOTO: Karin Törnblom/TT

”Förstår inte varför man vill och faktiskt kommenterar om man inte har något snällt att säga, plus att det skulle vara tråkigt om du slutade med youtube så stäng av kommentarerna om folk inte kan sluta säga taskiga saker”, kommenterar en tredje person.

Om Bianca går så långt att hon slutar med Youtube får framtiden utvisa. Men vi håller tummarna för att hon svart mår bättre!

FOTO: TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!