Följarnas sötchock efter bilden på Dogge Doggelito och Claudias son

Douglas ”Dogge Doggelito” León och flickvännen Claudia Sierpe Apablaza

”Dogge Doggelitos” och Claudia Sierpe Apablaza son har hunnit bli två månader gammal.
En ny bild på barnet har fått följarna att reagera med stor kärlek.

Raplegendaren Douglas ”Dogge Doggelito” León och flickvännen Claudia Sierpe Apablaza fick i slutet av april tillskott i familjen när deras son föddes. Paret överöstes då av grattishälsningar och glada tillrop.

”Tack Herre som ger mej en son på ortodoxa påsken”, skrev Dogge Doggelito på Instagram och avslöjade namnet: Manolo ”Manolito” León.

Nu har det gått åtta veckor, och pojken har växt på sig. Det visar en ny bild som den svenska proffsboxaren Mikaela Laurén delat med sig av på sin Instagram.

”Jag dog söthetsdöden av Dogge Doggelito och Claudias lilla gobit ’Manolito’. Jag tror jag rövar hem honom”, skriver hon.

Och boxaren verkar inte vara ensam om att tycka att barnet är väldigt gulligt. I kommentar efter kommentar får hon medhåll av sina följare.

”Men vilket litet sött troll. Jag dör också sötdöden”, skriver en person.

”Men så sööt ta hem honom”, skriver en annan.

En annan kommentar lyder:
”Ååååh.. Liten underbar. huuur goosigt.. Han mår sååå gott i din famn. Gofamn fylld med öm skyddande kärlek.”

 

Dogge Doggelito brukar ofta vara med och stötta Mickaela Laurén under hennes matcher, och har även rappande tågat in med henne till fighter.

Claudia Sierpe Apablaza och Dogge har tidigare varit öppna med att de väldigt gärna velat ha barn, och att de haft vissa svårigheter med att lyckas.

– Jag hoppas alltid på massor med barn, helst tvillingar till och med. Det är en dröm och om den drömmen förverkligas så kommer ingen vara gladare än jag, har Dogge sagt i TV4-programmet Tillsammans med Strömstedts.

Men den 22 april så kunde alltså paret gå ut och berätta att deras önskan gått i uppfyllelse.

Paret har också varit öppna med andra delar av sin relation. Bland annat berättade Dogge att han friat men att Claudia då sa nej. Han gav dock inte upp och förra året förlovade de sig vid Heliga gravens kyrka i Jerusalem.

Douglas ”Dogge Doggelito” León har sedan tidigare fyra barn och Claudia Sierpe Apablaza har två.

Bild: Karin Törnblom/TT, Instagram