Följarnas reaktion efter Martin Melin och Martina Haags nya bild

Martin Melin och Martina Haags drag

Inför premiären av tv-programmet 16 Weeks of Hell 2020 så gästade deltagarna Martina Haag och Martin Melin TV4:s Efter fem för att berätta lite mer om sin hälsoresa.
Men när Martina sedan delar med sig av deras besök på Instagram och berättade hur det egentligen låg till så väcktes en del fina reaktioner i kommentarsfältet.

Den 6 maj är det premiär på Dplay för 16 Weeks of Hell 2020, Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp. I den nya Dplay originalserien får tv-tittarna följa sex kändisar som lockats av en träningsform där de ska pressa sig själva i 16 veckor.  Till vad? Att få ”superkroppen”.

Den omtalade träningsformen har namnet 16 Weeks of Hell och två av deltagarna är skådespelerskan och författaren Martina Haag, 55, och kändispolisen Martin Melin, 53.

Martina Haag och Martin Melin blå bakgrund

FOTO: Dplay/Linus Hallsénius

Och en person som verkligen tagit uppdraget på allvar är Martina Haag som verkar smitta av sig med träningen till sina vänner. Trots den hårda träningen som vännen Viktor Frisk, 25, fick hänga på fick Martina bara lovord från honom.

– Det känns bra, det känns sjukt! Alltså det känns helt sjukt på riktigt, du har mycket bättre kondition än vad jag har, säger Viktor i en video som Martina delat på Instagram.

Martinas drag mot Martin

Deltagarna ska under flera veckors tid genomlida ett strikt kostschema och det mycket krävande träningsfenomenet. Och för att visa ännu mer vad de går för gästade Martina Haag och Martin Melin TV4:s Efter fem.

Tanken var att de två skulle prata träningen, men det verkade som att det denna gång blev mest snack från Martinas sida, och verkstad för Martin.

”Jag och Martin Melin gästade Efter fem och pratade träning. Eller såhär: Jag pratade, Martin tränade”, skriver Martina tills sin bild hon delat på Instagram på henne och Martin.

Ja, det verkade alltså som att Martin fick bli den som tränade, medan Martina mest pratade.

”Så snygga ihop”

I kommentarsfältet till bilderna är följarna helt lyriska. Såklart är det många som peppar och tycker att Martina Haag är supercool. Men det är även flera som verkar tycka att herr polis och skådespelerskan passar fint ihop bredvid varandra.

”Åh vad ni är fina ihop”, skriver en, följt av ett rött hjärta.

”Så snygga ihop!”, fyller en annan i följt av en emoji med hjärtögon.

”Fina ihop ni två”, kommenterar en tredje person, följt av rosa blom-emojis.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram