Följarnas reaktion – efter bilden på Carolina Gynnings pappa

Följarnas reaktion – efter bilden på Carolina Gynnings pappa

Carolina Gynning är dotter till Max Nilsson och Agneta Gynning.
Nu lägger hon upp en bild på pappan som får många att reagera.
"Konstigt", skriver en följare.
Allt om Carolina Gynning
Slå på ljud

Carolina Gynning är tv-personligheten från Helsingborg som med sin sprudlande personlighet och sitt stora sinne för humor har tagit sig in i svenska folkets hjärtan. Hon började sin resa i offentligheten år 2004 när hon gick ut som vinnare av dokusåpan Big Brother, för att bara några år senare kunna titulera sig som både konstnär, programledare och entreprenör. Hon har med andra ord gjort en långa resa i karriären, men trots många meriter på sitt cv är hon långt ifrån klar.

Men för de som inte kan få nog av Carolina kan man även följa henne på Instagram där hon dagligen delar med sig av sin minst sagt händelserika vardag, och senast som igår la hon upp en bild som väckte starka reaktioner. Bilden är på konstnärens pappa och har fått många följare att hamna i chock.

Carolina om relationen till föräldrarna

Carolina är dotter till modeintresserade entreprenören Max Nilsson och konstnären Agneta Gynning, och trots att föräldrarna idag inte är ett par verkar de fortfarande ha en god relation. I ett blogginlägg som Carolina skrev för två år sedan berättade hon om relationen mellan hennes föräldrar samt hennes pappas nya fru.

”Det är så jävla skönt, även om kärlek tar slut så kan man faktiskt umgås som vuxna människor. Jag har massor med minnen där både min mamma och min extra mamma varit med. Den perfekta familjen”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Man får nypa sig lite i armen och faktiskt inse hur lyckligt lottad jag är! Alla är dessutom väldigt roliga och härliga också!”

Bilden på pappan väckte starka reaktioner

Och under gårdagen delade Carolina äntligen en bild på pappan. Det var i samband med hans födelsedag som hon postade ett helt inlägg till honom och även lyfte upp hans stora hjärta.

”My dad MAX coolast i heeeela världen och snygg som få men viktigast han har världens största hjärta. Grattis på DIN dag! In och gratta honom på”, skrev hon under bilden.

 

Och i kommentarsfältet är följarna minst sagt imponerade av bilden på pappan.

”Ja, inte så konstigt att du blev snyggast i Sverige”, skriver en följare.

”Så stilig måste jag säga”, skriver en annan.

Och det är även en hel del välkända ansikten som delar den åsikten med de andra följarna, bland annat inredningsexperten och tv-personligheten Lulu Carter. 

”Snygggggggggg!!!!!!”, kommenterar hon.

Och även Felix Herngrens fru Clara Herngren är snabb med att kommentera:

”Men jösses vilken snygg pappa!! Gratta honom”

Och komplimangerna fortsätter än idag att hagla in.

FOTO: TT/INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs ord om sprickan med Carolina Gynning – efter återföreningen med Viktor

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning avslöjar sanningen om plötsliga namnbytet

FRÅN FÖRSTASIDAN