TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarnas ord till Nour El Refai efter bilden: ”Tänker på dig”

09 jul, 2019 
https://image.hant.se/image-5034967?imageId=5034967&width=1320&height=689
Andreas Kristensson
Fansens hyllning till Nour el Refai efter bilden av graviditeten i sjätte månaden.
Komikern Nour El Refai har inte haft en lätt graviditet. En ny bild på Instagram får följarna att hylla henne i kommentarsfältet.
Annons
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbildenBrand logo
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbilden

Komikern och skådespelaren Nour El Refai, 31, har varit gravid i sex månader. För att visa sin lycka över att snart få barn la hon häromdagen ut en bild på Instagram där den växande magen syns tydligt. Följarnas lycka för Nours skull mötte henne direkt efter att inlägget publicerades.

”Va vackert med bebismage!!!”, skrev en följare i en kommentar till inlägget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Underbart! Gravida kvinnor är så vackra. Lycka till och hoppas ni mår bra!”, skrev en annan.

Nour El Refais tuffa graviditet

I ett tidigt stadie av graviditeten drabbades Nour El Refai av hyperemesis, vilket är ett tillstånd som leder till ett extremt illamående. För drygt en månad sedan lade Nour ut en bild på Instagram där hon berättade att hon har känt sig väldigt hängig.

”Nu är det läggdags i min bok! Boken om den alltid trötta hyperemesis-tjejen. Ska skriva en ny nästa år med sexigare innehåll”, skrev hon på Instagram.

Flera av Nours följare visade då sitt stöd i kommentarsfältet till inlägget.

Annons

”Heja dig Nour! Jag har också haft Hypermesis och foglossning från helvetet. Inte kunna lämna sängen förutom när jag skulle in och ut på sjukan. Hypermesis är hemskt jobbigt! Tänk att vissa mår ”bättre än vanligt” när de är gravida. Att det kan vara så olika. Hoppas att det blir bättre mot slutet och att du även kan njuta av det lilla fina som växer inom dig”, skrev en tacksam följare i en kommentar.

Starka stödet från Nour El Refais följare

Nour El Refais senaste inlägg har resulterat i att flera av hennes fans hyllar henne med vetskapen om att hon lidit av hyoeremesis en längre tid.

”Några veckor sen jag var inne här och då mådde du pyton. Hoppas du mår mycket bättre! Hursomhelst är du alldeles vansinnigt vacker”, kommenterade en av hennes följare.

”Fin du är Nour! Jag hoppas du mår lite bättre. Tänker på dig och alla som har hyperemesis. Vilka kämpar ni är”, skriver en annan.

”Hoppas du mår bättre”, skriver en tredje.

FOTO: Karl Nilsson/Aftonbladet/TT

Annons