Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas ord efter oväntade detaljen i bilden på Joacim Rickling

02 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Följarna häpnar efter upptäckten i bilden på Joacim Rickling
Sedan Bonde söker fru 2017 avslutades har Joacim Rickling och Caroline Kejbert delat med sig av sitt liv som de delar ihop på Tuna gård. Nu har följarna noterat en detalj i en ny bild som togs dagarna innan midsommar.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

För två år sedan var Joacim Rickling, 27, från Örsundsbro en av de kärlekssökande bönderna i TV4:s populära realityserie Bonde söker fru. Bonden fick tusentals brev skickade till sig från hoppfulla kvinnor från hela landet som hoppades vara just den som skulle fånga hans hjärta.

Inspelningarna drog igång och Joacim fick träffa de kvinnor som han hade valt utifrån breven. En efter en fick de lämna inspelningarna och Tuna gård där Joacim bodde och i slutet stod en kvar.

Den som fick tv-bonden på fall var Caroline Kejbert, 29, som kom ut till landet från fem års studier på KTH i Stockholms innerstad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Strax efter att inspelningarna tog slut flyttade Caroline in till Joacim på gården. De fick en egen realityserie, Bondeparet på TV4 play, där tittarna fick en inblick i renoveringen av gården och parets vardagsliv.

Annons

Och visst hände det mycket under första hösten tillsammans – det var också då som paret gick ut med att de väntade barn och den 3 januari föddes dottern Wilda.

Under våren har Bondeparet säsong två rullat på TV4 play, men för den som inte kan få nog av Joacim och Caroline så har de ett gemensamt Instagram-konto, som heter just Bondeparet.

”Behov av en sådan”

För några dagar sedan publicerade Bondeparet två foton där Joacim får hjälp med att få bort alla stubbar som finns på gården. Bilden är tagen innan midsommar och på en av bilderna ser bonden glad ut där han står och ler stort vid ett grönt fält och tittar in i kameran.

I texten till bilden skriver han hur nöjd han är med den hjälp har fått med att få bort stubbarna, men i kommentarsfältet fokuserar följarna på något helt annat:

”Vilken snygg tröja Joacim har på den andra bilden. Var är den ifrån? Tror verkligen min man är i behov av en sådan”, skriver en följare och en annan undrar samma sak:

”Snygg tröja Joacim har, vart har han köpt den?”

Joacim har på sig en vit t-shirt med grön text, som vid första anblick ser ut som ölföretaget Carlsbergs logga – men vid närmare titt har uppmärksamma följare sett att det står Caroline på Joacims t-shirt:

”Snygg tröja med Caroline”

”Var ifrån är den snygga tröjan med “Caroline” på bröstet?”

Joacim Rickling t-shirt från Tuna gård får följarna att reagera.

FOTO: Instagram, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons