LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas kritik efter Kenza Zouitens bilder på sonen: ”Sluta”

30 aug, 2019 
Kenza Zouiten om nya beslutet med Nikola
När Kenza Zouiten Subosic var gravid bestämde hon sig för att inte exponera sin son i sociala medier. Efter förlossningen har Kenza flitig delat med sig av bilder på Nikola – nu undrar följarna varför.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Den 14 juni föddes Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, första barn. Strax efter förlossningen avslöjade paret att de valt att ge sonen namnet Nikola.

Under graviditeten delade Kenza flitigt med sig av bilder på sin växande mage. I podcasten Kenza & Dani – när livet händer berättade bloggerskan dock att hon inte ville lägga upp så mycket bilder på barnet när han väl fötts.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har inte pratat jättemycket om det, men det vi har kommit fram till hittills är att vi inte kommer visa upp barnet så jättemycket i sociala medier just av den anledningen att vi inte vill att barnet ska bli igenkänt på förskolan, sa Kenza vid tillfället.

Innan Kenza blev gravid hade hon sagt att hon skulle sluta blogga när det var dags att bilda familj. I podcasten avslöjade hon dock att hon ändrat sig på den punkten.

– Jag vet inte hur det kommer bli men jag kommer inte sluta blogga i alla fall, utan hitta ett sätt att blogga på där jag kan berätta om mitt liv utan att visa upp barnet hela tiden, sa hon i podden.

Annons

Följarna skeptiska till Kenza Zouitens beslut med sonen

Det har nu gått cirka sex veckor sedan Nikola föddes och på Kenzas blogg samt Instagram-konto kryllar det av bilder på pojken. Nu är det flera av hennes följare som undrar varför hon inte är mer restriktiv med bebisbilderna.

”Vill du skriva något om varför ni valde att exponera Nikola så som du gör på sociala medier? Tänker du skriva mindre om honom när han blir större, och när i så fall, eller kommer du att fortsätta?”, skriver en person i en kommentar till ett inlägg på bloggen.

En del av Kenza Zouitens läsare är skeptiska till att hon delar med sig av så många bilder på pojken, medan andra kritiserar att hennes sociala medier-kanaler endast handlar om Nikola.

”Vänligen respektera att han är en människa, att han är sårbar och inte har möjlighet att säga till när han vill bli exponerad”, anser en person.

”Slutade följa på Instagram för att det är för mycket. Kommer sluta läsa bloggen också, då jag inte alls är intresserad av bebisar. Gillade det bättre förr!”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons