LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas jubel över Bianca Ingrossos nya besked om Talang

10 jan, 2020 
Följarnas jubel över Bianca Ingrossos nya besked om Talang
Äntligen är det dags för en ny säsong av Talang.
Influencern Bianca Ingrosso är som tidigare i juryn och är supertaggad inför den nya säsongen.
Och några som helt och hållet backar Bianca i detta är fansen.
Annons
Följarnas jubel över Bianca Ingrossos nya besked om TalangBrand logo
Följarnas jubel över Bianca Ingrossos nya besked om Talang

I vår är det äntligen dags – tioårsjubileum för TV4:s succéprogram Talang och några som verkar vara mer taggade än någonsin är fansen.

Själva programidén går ut på att allmänheten tävlar om att ha bäst talang, vilken som helst, och övertala både juryn om att vara tillräckligt bra för att gå vidare. De som gått vidare möter sedan varandra och tittarna får rösta så att det tillslut blir en vinnare, som tar hem priset på femhundratusen kronor.

Bianca om att Talang drar igång igen

Vårens program bjuder som vanligt på en hel del skratt och tårar från både deltagarna och juryn. Som programledare fortätter Pär Lernström, 39, med sin sidekick Samir Badran, 29. Även förra årets succéjury fortsätter även i år med David Batra, 47, LaGaylia Frazier, 58, Bianca Ingrosso, 25, och Alexander Bard, 58. Programmet drar igång 10 januari klockan 20.00 och kan ses på TV4, TV4 Play och C More.

2019 blev det Piteå-bon Micke Holm som sjöng hem vinsten och priset på en halv miljon kronor. Vem eller vilka som kammar kosingen detta år återstår att se!

Annons

Någon som är riktigt peppad på att säsongen drar igång är Sveriges super-influencer Bianca Ingrosso, som har suttit med i juryn sedan våren 2018. På Instagram delade hon med sig av en bild på jury-gänget och skrev: “TALANG är tillbaka med en DUNDER SÄSONG NU NU NU på fredag”.

”Kommer sitta bänkad”

Det verkar ju helt klart inte bara vara Bianca som är taggad på den kommande säsongen. Kommentarsfältet flödar av fantastiska kommentarer från fansen, som verkar längta lika mycket som Bianca efter säsongsstarten.

“Äntligen, välkommen tillbaka. Har längtat så mycket!”, skriver en som får medhåll av många andra. “Det ska bli så kul att se dig i tv-rutan igen”, fyller en annan i.

En tredje person erkänner: “Kommer att sitta bänkad vid soffan, lovar!”.

Så, vem får en Golden Buzzer? Och kommer något slags världsrekord att slås? Det återstår att se!

FOTO: Olle Sporrong/TT, Instagram

Annons