Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarnas ilska efter Pernilla Wahlgrens bild med sönerna

Följarnas ilska efter detaljen i Pernillas Wahlgrens bild på med sönerna.

Pernilla Wahlgren spenderade kvalitetstid med sin söner på tu man hand hemma i Stockholm. Hennes Instagram inlägg får däremot följarna att ilskna till.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 51, tillbringade under tisdagen en kväll på tu man hand med sina söner Theo Wahlgren, 12, Benjamin Ingrosso, 21, och Oliver Ingrosso, 29, där de alla åt middag och gick runt på stan.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Senare la Pernilla upp bilder från tillfället på sin Instagram där hon visade sina följare vilken mysig kväll hon haft med sina söner.

”I går blev det egentid med mina älskade killar på kvällen! Mysig middag på Berns & sedan promenad genom Sthlm för att inta dessert nån annanstans. Men allt var stängt , så det slutade med en glass på 7eleven”, skrev Pernilla Wahlgren.

Följarna rasar mot bilden

På en av bilderna som Pernilla delade uppmärksammade flertalet följare att både Oliver och Benjamin satt med sina mobiltelefoner i högsta hugg, medan mamma Pernilla Wahlgren bredde ut sitt stora leende framför kameran.

Efter upptäckten blev följarna genast kritiska och i kommentarsfältet ifrågasätter de nu huruvida familjen umgicks med varandra eller inte. I kommentarerna visar de sitt missnöje över att killarna hängde på mobilerna istället för att vara med varandra.

”Typisk bild 2019, ungarna nedsjunkna i telefon och mamma som ler lyckligt för att få vara med dom”, skriver en följare.

”När pratar ni? Alla sitter hela tiden med sina mobiler”, frågar sig en annan.

”Egentid med pojkarna och deras mobiler! Tycker lite synd om dig men du verkar aldrig tappa ditt goda humör”, skriver ännu en.

Tillbaka till verkligheten

Pernilla Wahlgren är nu hemma i Sverige igen efter semestern, som avslutades i hennes hus Casa rosa i spanska Marbella. I ett inlägg på sin blogg meddelar Pernilla att hon njutit till fullo av semestern, men att hon nu känner sig utvilad och redo att komma tillbaka till det hektiska liv som hon annars lever – med inspelning av Wahlgrens värld och förberedelser inför den nya showen Hybris, som har premiär i början av 2020.

”Känner mig så harmonisk och tillfreds efter den här välbehövliga semestern, och är mer än redo att börja jobba igen!”, skriver hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

SENASTE NYTT!