TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas ilska – efter Charlotte Perrellis nya beslut

02 maj, 2020 
Linnea Lundgren
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli trodde att hon delade med sig av en mysig båtutflykt då hon la upp ett inlägg på Instagram.
Men efter att ha noterat en detalj i flimklippet är det många av sångerskan följare som blir upprörda.
Annons

Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Det var åtta år sedan Charlotte Perrelli, 45, fann sin stora kärlek i Anders Jensen, 43. Men att fånga sångerskans kärlek var inte lätt.

Charlotte hade nämligen bestämt sig för att inte inleda ett nytt förhållande efter att hon genomgått en tuff skilsmässa där hon upptäckte att exmaken Nicola Perreli, 50, varit otrogen. Men då Anders dök upp kastade artisten rätt och fel i papperskorgen och valde att djupdyka rakt in i den nya relationen. 2015 gifte de sig och har idag sönerna Adrian och Alvin tillsammans. Charlotte har även barnen Alessio och Angelo sedan sitt tidigare äktenskap och Anders har dottern Izabelle från ett tidigare förhållande.

Men en stor familj är ingenting som Charlotte har någonting emot, snarare tvärtom. Faktum är att artisten drömt om att fylla huset med många barn sedan hon var ung och fem år efter bröllopet är kärleken till Anders starkare än någonsin. Paret delar ofta med sig av kärlekshyllningar till varandra på sociala medier och är inte rädda för att visa upp den fina relationen.

Annons

Följarnas ilska

Under vvalborgshelgen la Charlotte återigen upp ett inlägg där hon tillsammans med maken Anders har varit och hämtat parets båt som legat uppe på land för vintern.

“Inviger båten… hämtad från vinterförvaring, det är kallt som Sören men nu är den i vattnet och sommarn är välkommen! Det blir en sommar i Sverige…. la la la la… på vattenskidor förmodligen!!”, skriver Charlotte till en film från båten där hon ser ut att ha det ganska härligt i solen. 

Men det är inte alla  Charlottes följare som är helt nöjda med uppvisningen. Efter att noga ha studerat filmen är det flera som ryter till i kommentarsfältet:

“Och VAR är flytvästarna?!!”, skriver en följare.

Charlotte ryter ifrån

Tittar man på filmen så kan det mycket riktigt se ut som att varken Charlotte eller maken har några flytvästar på sig. Men låt inte ögat lura dig. Under flera av de upprörda kommentarerna svarar Charlotte tålmodigt:

“Vi har flytvästar under jackorna!” 

Men svaret verkar inte vara tillräckligt för sångerskans följare som flera gånger påpekar att flytvästar ska bäras över jackorna, och inte under.

FOTO: TV4/TT

Annons