Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas ilska efter Bianca Ingrossos plötsliga karriärbeslut

19 aug, 2019 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf pausar podcasten Har du sagt A får du säga B. Nu möts podduon av kritik från fansen.
Annons
HÄNT AVSLÖJAR: Bianca och Alice podd läggs på isBrand logo
HÄNT AVSLÖJAR: Bianca och Alice podd läggs på is

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 24och influencern Alice Stenlöf, 22, har sedan november 2017 drivit podcasten Har du sagt A får du säga B tillsammans. Podden har under åren växt sig större och större och i juni fyllde duon hela Globen med sin showcast som innehöll både artistuppträdande, heta stolen och sång framförd av självaste Alice och Bianca.

Trots succén valde podduon att ta en paus under sommaren och har istället haft förinspelade avsnitt varje vecka. I slutet av juli tog deras respektive assistenter över och spelade in ett specialavsnitt. Sedan dess har det varit tyst och inga nya podcastavsnitt har kommit ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För Hänt avslöjade Bianca Ingrosso nyligen att det antagligen inte blir fler avsnitt. I alla fall inte i år.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, sa hon då.

Annons

Har Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso bråkat?

Men i den nya säsongen av Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay får tittarna återigen se Bianca Ingrosso och hennes familj dela med sig av privatlivet. Detta har fått fansen att spekulera i om anledningen till pausen inte riktigt stämmer. Många tror att Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har bråkat, andra funderar på om tv-profilens mående kan ha att göra med saken.

”Kan ni berätta vad som pågår? Är Bianca och Alice ovänner? Varför har ni slutat med podden? Har Bianca och Philippe gjort slut?? Blir så jävla ledsen av alla förändringar som pågår och framförallt att ni ska sluta med podden som jag älskade!!!!” skriver en följare på podcastens Instagramsida.

”Oproffsigt att inte gå ut med att ni ska lägga ner podden. Bara möta alla frågor med tystnad. Alla fans ni säger att ni älskar? Bara skiter ni i. Så dålig stil”, skriver en annan.

”Oprofessionellt att man inte går ut med varför det saknas poddavsnitt. Man kan ju ta en paus eller sluta podda, men gå ut med det. Det är precis som att jag ska sluta dyka upp på jobbet utan att anmäla min frånvaro”, skriver en tredje.

Varken Alice Stenlöf eller Bianca Ingrosso har svarat på följarnas frågor än.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Annons