TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas glädje efter Kenza Zouitens besked: ”Äntligen!”

21 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Kenzas glädjebesked efter sorgen
Nyligen avslöjade Kenza Zouiten Subosic hennes plan inför 2019 och den möts av jubel från läsarna.
Annons

Entreprenören och influencern Kenza Zouiten Subosic, 27, har varit en av Sveriges största bloggare sedan hon startade sin blogg för över tio år sedan. Efter några år av framgångsrikt bloggande tog hon nästa steg och startade en Youtube-kanal.

Den mest populära videon på kanalen är den vid namn Kenza & Aleksandar – 29.7.17. Det är en video med glimtar från den lyckligaste dagen i Kenzas liv: när hon gifte sig med sin stora kärlek Aleksandar Subosic, 33.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Mitt hjärta smälter. Det här var en sådan magisk bröllopsvideo!”, skriver en av många Youtube-användare i kommentarsfältet.

Men under en längre tid har det varit lite liv på den populära Youtube-kanalen. Den senaste videon gjordes i augusti när Kenza fotade för sin nya Puma-kollektion och tog då beslutet att bara göra videos på svenska.

“Dags för en ny vlogg! Denna gång får ni hänga med mig en dag i Stockholm, då jag plåtar min nya kollektion för……… Ja, det får ni se i videon helt enkelt! Ni får även se en del av plaggen. Hoppas ni gillar!! PS. Jag har bestämt mig, svenska vloggar it is! Kanske kommer någon engelsk lite då och då, men majoriteten kommer vara på svenska. Jag är helt enkelt mer bekväm då.”, skriver Kenza på sin blogg i augusti.

Annons

Men sedan dess har det varit knäpptyst på videofronten – fram tills nu.

Kenzas planer för nya året

Nyligen gjorde Kenza ett blogginlägg där hon bland annat lade upp bilder på sig själv i snygga mjukiskläder och avslöjade samtidigt sina planer för januari:

“Passade på och tog dessa två bilder imorse när jag satt hemma och filmade för ett litet projekt…. JAJJEMEN, tänkte det vore dags att damma av Youtube-kanalen igen och jag kör igång igen i början på januari!”, skriver Kenza på sin blogg.

Även fast blogginlägget också handlade om andra saker än att hon kommer fortsätta glänsa på Youtube, så var det just detta som många läsare fastnade för och beskedet möts av flera hyllningar i kommentarsfältet:

”Jag ser bara en mening: ”Jag tyckte det var dags att starta min Youtubekanal igen”, hihi så glad för det!! Jag ser fram emot att se dig igen på din kanal.”

”Jaaa vad roligt att du kickar igång youtube igen!! Har saknat dig finis!”

”Så glad att du kommer starta Youtube igen!!!!! Har saknat dina vloggar så mycket!!!! Att se dig på Youtube är det bästa jag vet. Fortsätt att göra det du gör Kenza, älskar att läsa din blogg dagligen”

FOTO: IBL

Annons