Följarnas förvåning efter bilderna på Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren ser förvånad ut och Christina Schollin ler.

När Christina Schollin postar bilder på henne och dotterns så häpnar följarna.
"Gud", skriver en.

I Wahlgrens värld på Kanal 5 får tittarna varje vecka följa artisten Pernilla Wahlgren, 52, och hennes familj. I realityserien medverkar både Pernillas barn och hennes föräldrar Christina Schollin, 81, och Hans Wahlgren, 82.

Christina och Hans träffades när de var 19 år gamla och jobbade båda som frilansande skådespelare under Pernillas uppväxt. När Christina Schollin besökte TV4:s Efter fem  pratade hon om hur makarna fick vardagen att gå ihop.

– Det var ett pusslande och pysslande med tider och vi jobbade ju på olika håll och kanter. Ibland var jag utomlands och filmade och ibland var Hans nere i Göteborg, förklarade Christina Schollin i Efter fem.

Pernilla Wahlgren har en väldigt nära relation med sina föräldrar, något tittarna får se i deras realityserie. I ett inlägg på sin blogg har artisten berättat dock att det är sällan hon får egentid med sin pappa. Men när Hans Wahlgren åkte och besökte dottern i Marbella förra året blev det ändring på det.

”Så himla mysigt att få ha honom lite för sig själv så här i några dagar! Mamma och jag gör ju ofta saker ihop bara hon och jag. Med pappa får jag sällan ”egentid” med, så det har varit helt fantastiskt att få dessa dagar tillsammans hos mig i Marbella!”, skrev Pernilla då.

Följarna häpnar

Att Christina och Pernilla har en nära relation kan ingen undgå. Nu har Christina lagt ut en drös med bilder på henne och dotter på Instagram med texten:

“Throwbackthursday. Några bilder på Mor och Dotter, Pernilla Wahlgren. Från förr. Åh vad jag längtar efter henne just nu och alla de andra i familjen. Det är bara att hålla ut – hålla kontakten via FaceTime – hålla humöret uppe”, skriver hon.

Följarna skickar flera hjärtemojis i kommentarsfältet och vissa påpekar även en sak: hur oerhört lika Christina och Pernilla är varandra.

“Så lika”, skriver en.

“Gud så lika”, skriver en annan.

“Det syns att ni är släkt”, skriver ytterligare en.

 

FOTO: TT

SENASTE NYTT!