Följarnas chock över Camilla Läckbergs bild på Simon Sköld

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Efter en intensiv höst med många deadlines valde Camilla Läckberg och maken Simon Sköld att resa till Maldiverna.
Camilla är inte sen med att dela med sig av livet i paradiset på Instagram.
Men en av bilderna får följarna att tappa hakan.

Författaren Camilla Läckberg, 43, och MMA-fightern Simon Sköld, 31, har varit ett par sedan 2014. Tillsammans fick de dottern Polly 2016 och år 2017 gifte de sig.

Deckardrottningen har sålt miljoner böcker världen över, mest känd är hennes deckarserie om Fjällbacka. Totalt har Camilla Läckberg sålt över tolv miljoner böcker i 50 länder vilket gör att hon tronar lönelistan bland Sveriges författare.

Stark kritik

Men efter att Camillas nya projekt, som var något helt annat än en bok, avslöjades – har hon fått ta emot stark mycket stark kritik. Hon startar nämligen en egen vårdmottagning för kvinnor, barn och äldre. Camilla har tidigare nämnt att detta investmentbolag, som ägs av henne, Christina Saliba och Lina Hellqvist, har investerat ett sjusiffrigt belopp i mottagningen.

De har gett vårdmottagningen namnet Hedda Care, en hyllning till en av Sveriges första kvinnliga läkare Hedda Andersson.

På mottagningen kommer det att finnas en avdelning för klimakterieproblem, men en stor del av fokuset kommer även att ligga på gynekologi och psykiatri.

Camilla Läckberg hyllas på sociala medier för sitt engagemang att hjälpa kvinnor. Men många ifrågasätter också de priser som Hedda Care har satt på sin hemsida.

Då mötte Camilla kritiken med en kommentar på Instagram:

Var absolut inte särskilt många kritiska kommentarer till förra gravidbilden. Mest kärlek. Men förvånas ändå 2018 över de få kritiska som ändå alltid kommer. Från kvinnor. Som tycker man bör skyla sig”, skrev hon.

Livet på Maldiverna

Något som Camilla Läckberg haft på känn länge var att denna höst skulle bli mycket intensiv för henne, med många deadlines. I och med sitt nya skrivprojekt som hon har på gång tog Camilla Läckberg sitt pick och pack och drog utomlands med maken Simon – och hon är inte dålig på att dela med sig av livet på Maldiverna. Bland annat har hon delat en bild på maken Simon, som får följarna att häpna.

”Definiera gravitation”, skriver Camilla till bilden där Simon står på hälarna lutandes bak över en pool.

”Hur är det ens möjligt”

Några som reagerat på Camilla Läckbergs bild, och kanske inte riktigt köper att den känns 100 procent på riktigt, är Camillas följare. Kommentarsfältet går varmt med en hel del ifrågasättanden.

”Hahahahaha när folk tror han kan göra så här på riktigt”, kommenterar en.

”Där lurade du nästan mig. Men grym bild”, skriver en annan.

Medan vissa inte tror särskilt mycket på bilden, så finns det andra som ställer sig positiva. En person skriver:

”Hur är det ens möjligt?”.

Och en annan fyller i:

”Galet!! Hur gör man det där???”.

FOTO: Instagram, TT/Johan Jeppsson

Senaste nytt