Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarnas chock efter Danny Saucedos avklädda bild: “Herrejösses”

Danny Saucedos avklädda bild på Instagram får följarna att jubla

Danny Saucedo är en flitig användare av sociala medier och uppdaterar sina följare med nya bilder och videoklipp flera gånger i veckan. Med sin senaste bild får han följarna att jubla.

Under 2019 har det varit en hel del uppståndelse kring artisten Danny Saucedo, 33. I mars bekräftades det att han och Molly Sandén, 26, valt att gå skilda vägar efter ett förhållande som varade i sex år. Det var Molly som gick ut med nyheten i direktsänd radio när hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner.

I och med uppbrottet bröt Danny och Molly sin förlovning.

I och med uppbrottet bröt Danny och Molly också sin förlovning.

Efter uppbrottet har både Molly och Danny gjort förändringar i deras utseenden. Molly Sandén färgade sitt hår från mörkt till platinablont, och kort därpå tatuerade Danny sig under ena ögat. Fansen tycker om den nya tatueringen, som ser ut att vara ett litet kors eller möjligtvis en stjärna.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Danny har även flera nya projekt på gång under året. Under hösten kommer han återigen vara aktuell i TV4:s populära underhållningsprogram Så mycket bättre där han senast syntes 2016. I och med att programmet fyller tio år i år är det en jubileumssäsong som vankas, där ett gäng artister återses på Gotland. Tittarna kommer därmed få se Danny och 13 andra välkända artister göra comeback i tv-rutan för en andra sommar i programmet.

Men det är inte allt som händer under hösten för Dannys del. Han kommer också att synas i den egna showen The Run(A)way show, vilket är en modern popshow som kommer att ha premiär i Göteborg i slutet på oktober.

Fansen jublar över Dannys nya bild

På Instagram har Danny Saucedo uttryckt sin förväntan och glädje inför den höst som kommer. Nyligen beskrev han sina känslor i ett inlägg med bilder från en av de gånger han stått på scen under sommaren.

”Känner mig helt redo för hösten och allt som ligger framför mig nu. Ny show, ny musik och nytt fokus!”, skrev han i inlägget.

Danny Saucedo har länge varit en flitig användare på Instagram och uppdaterar ofta sina följare med nya inlägg. Det är också där han nu har lagt upp en ny bild på sig själv som får följarna att hurra. På bilden står han med bar överkropp i ett rött ljus.

”Red session”, har Danny skrivit till bilden där han också har taggat regissören och filmfotografen Sebastian Oden Sandblad.

I kommentarsfältet finns flera peppande kommentarer, däribland syns bland annat musikern Henrik Linder, 34, som skriver ”Mums!” och artisten Felix Sandman, 20, skriver ”Hunkig”.

Och det är flera som håller med. Flera av följarna ger komplimanger till Danny i kommentarsfältet.

”Du är helt enkelt så vacker både på in och utsidan”, skriver en följare och flera instämmer:

”Väldigt snygg. Vacker”.

”Danny du är så fantastisk, hoppas bara fina saker händer dig! Perfektion!”

Andra följare jublar extra högt över den avklädda bilden:

”Herrejösses! Vill du att man ska få en hjärtinfarkt?! Puh…”, skriver en följare.

”Hur snygg?!”, skriver en annan.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom, Instagram

SENASTE NYTT!