Följarna häpnar – efter Carin da Silvas bild på sonen

Carin da Silva

Carin da Silvia är högaktuell i och med sin medverkan i SVT:s succéprogram Bäst i Test.
Nu häpnar hennes följare efter att tv-profilen lagt ut en bild på sig själv och sonen i ett Instagraminlägg.
"Fick titta MÅNGA gånger". .

Det var i höstas som tv-profilen Carin da Silva, 35, lämnade Sverige tillsammans med maken Niklas Persson, 40, och sönerna Theo, 6, och Max, 2, och flyttade till Bryssel. Anledningen bakom flytten var att Carins make erbjudits ett högt uppsatt arbete inom EU – något som hon såg som en chans att få pröva något nytt.

Men trots att Carin trivs med den nya vardagen utanför Sveriges gränser berättar hon i en intervju med tidningen Mama att hon ibland saknar det liv som hon lämnade bakom sig.

– Jag saknar mina vänner och min familj men mest av allt saknar jag havet och vackra Stockholm. Sen, tror det eller ej, så saknar jag köttbullar och falukorv! Det finns en ”Sverigebutik” här men den är väldigt dyr så falukorv har blivit lyxmat för oss, säger hon till tidningen.

Orden om sonen

Flytten innebär dock inte att Carin helt kommer att försvinna från den svenska kändislistan. Snarare tvärtom. Carin da Silva är nämligen högaktuell med sin roll som panelmedlem i SVT:s tittarfavorit Bäst i Test. Att få medverka i programmet har varit en dröm för tv-profilen som tidigare beskrivit showen som “hennes favoritprogram”.

Att hon dessutom kan kamma hem lite pluspoäng hos sönerna gör inte saken sämre.

– Min son Theo som är 6 år älskar Bäst i Test. I och med att det är mycket ”lek” så är det inte svårt att förstå, det innehåller mycket humor för både barn och vuxna och det är ingen förnedrings-tv. Det är bara roligt!

Följarna häpnar

Och nu förundras Carinas följare efter att hon lagt upp en bild på henne och sonen Theo. på Bilden sitter mor och son ihop på en strand.

Fin bild…tills man tittar på våra ben”, skriver Carin till en rad gråtskratt-emojis. 

Och benen ser sannerligen märkliga ut då synvillan lurar tittaren till att mamma och barn bytt underkropp.

“Oj. Fick titta MÅNGA gånger”, skriver en förvånad följare in Carins kommentarsfält medan en annan skriver:

“Sambon trodde det låg ett barn under er”.

Blir du också lurad av bilden?:

FOTO: TT