LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför tror följarna att Samir Badran och flickvännen Julia gjort slut

10 mar, 2024 
Linn Seipel
samir badran julia sundquist
Samir Badran friade till flickvännen Julia Sundquist år 2020 på scenen i Talang – men ännu har de inte gift sig.
Nu tror följarna att paret separerat, men av en helt annan anledning!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk drabbas av panik under intervjun – tre snabba med Samir och ViktorBrand logo
Viktor Frisk drabbas av panik under intervjun – tre snabba med Samir och Viktor

Samir Badran, 33, har varit förlovad med sin Julia Sundquist, 26, i snart fyra år. Det var mitt under livesändningen av Talang, där Samir arbetade som Pär Lernströms sidekick, som han gick ner på knä framför sin käresta.

Kort därefter valde han att byta karriär helt, då han 2020 började studera till mäklare – ett yrkesval som dock inte varade.

– Jag blev en mäklare och hoppade av för att det fanns ingen frihet i det. Jag vill ha min dator, jag vill göra lite grejer och sen vill jag göra musiken med Viktor och kunna styra de grejerna. Men det är det enda jag kommer fokusera på, friheten, har han tidigare berättat om sitt beslut, i podden Frisk och Qvist.

Flickvännen Julia om Samir och Viktor i Melodifestivalen: ”Stolt”

Samir och Viktor gjorde comeback som artister i årets Melodifestivalen med sitt bidrag Hela världen väntar. Även om bidraget inte gick vidare till final var Samirs flickvän inte alls besviken.

Annons

– Jag är så jävla stolt. Det var så bra och de är så jävla grymma!, utbrast Julia när Hänt stötte på henne på Mello-efterfesten efter första deltävlingen.

I samma snack passade vi på att fråga om det egentligen kommer blir ett bröllop någon gång, i och med att det gått fyra år sedan Samir bad om Julias hand. Paret var dock överens om att de trivs bra som förlovade och att det kan få dröja. Att det inte beror på något skav i relationen verkade tydligt när Hänt såg paret tillsammans på festen – och blir extra tydligt nu igen, även om Samirs följare verkar tro annorlunda!

Därför tror följarna att Samir Badran och flickvännen Julia har gjort slut

Det är efter frågor från dem som Samir känner sig tvungen att lägga ut en story där han bekräftar att de fortfarande är tillsammans – och berättar orsaken varför han inte visat upp henne så mycket.

”Någon fråga om vi va tillsammans för att vi inte lägger upp tsm, jaaaaa för fan. 5 år tsm och orkar inte hålla på att lägga upp massa skit varenda dag för att visa upp att ”vi är lyckliga och shit!”. Hade jag inte vart lycklig hade jag inte varit kvar efter 5 år med henne, älskar henne över allt annat sååååå", skriver han på en story på Instagram, där han visar upp sin flickvän i en lyxig bil.

samirs flickvän

Några bilder senare visar han upp henne igen, på parkeringen utanför Ikea. Till klippet skriver han:

samirs flickvän

”Sådäääär nu har ni sett att vi är tillsammans. Detta e från idag... ja e ingen ”bra influencer” längre. Visar inte upp mitt glamorösa liv me min fina flickvän! Men vi mår bra ja lovar”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons