TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarna tappar hakan över nya bilderna på Jon Henrik Fjällgren

24 aug, 2019 
Följarna tappar hakan över avklädda bilderna på Jon Henrik Fjällgren: “Fantastiskt”
När artisten Jon Henrik Fjällgren visar upp sin nya superkropp väller kommentarerna in från fansen. ”Imponerande”, skriver en.
Annons
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contestBrand logo
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contest

Under början av året satsade artisten Jon Henrik Fjällgren, 32, allt på sin medverkan i Melodifestivalen med sitt bidrag Norrsken. Han var en av favoriterna, men slutade på fjärdeplats i den stora finalen.

Sedan dess har Jon Henrik hållit en låg profil i rampljuset, men i början av juni reste han till Frankrike för att spela in TV4:s Fångarna på fortet i sällskap av en rad andra svenska kändisar. Inspelningen slutade dock inte på bästa sätt för Jon Henrik. När han gjorde en av utmaningarna skadade han sig så allvarligt i en av cellerna att han fick föras akut till sjukhus. Väl där gav läkarna beskedet att han brutit foten och att de kommande sex veckorna tvingas ha gipsad fot och kryckor för att kunna ta sig fram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men den brutna foten verkar inte ha förstört allt för mycket för Jon Henrik Fjällgrens träning och fysik. På hans Instagram laddar han upp en bild på sig själv i baröverkropp och delar med sig av lite träningsmotivation till sina följare.

Annons

När du är på gymmet och känner att du aldrig kommer att bli en av de människorna som ser ut att ha gjort det här i hela sina liv, glöm inte bort att vi alla startar någonstans”.

John Henrik
Jon Henriks senaste bild på Instagram skapade reaktioner hos följarna.

Komplimangerna väller in

Jon Henrik Fjällgrens följare verkar tappa hakan när de ser den avklädda bilden. Kommentarsfältet är nämligen fyllt med komplimanger som handlar om artistens fysik.

Du har verkligen en fin och vältränad kropp. Men det ligger mycket träning bakom den med”, skriver en imponerad följare, och massor av andra följare än minst lika imponerade över Jon Henriks superkropp:

Så vältränad. Imponerande!

Stark!

Snyggt!”.

Oj oj oj oj”.

Helt amazing fysik!”.

FOTO: TT, Instagram

Annons