Följarna tappar hakan efter Paolo Robertos nya yogabild

Följarnas reaktion efter Paolo Robertos nya yogabild: ”Fysiskt omöjligt”

Paolo Roberto pepprar sina sociala medier med fysiskt krävande tränings- och yogabilder. Vissa följare älskar dem, medan andra inte tror att de är på riktigt.

Programledaren och före detta proffsboxaren Paolo Roberto, 50, var under våren aktuell med att leda Farmen och Farmen VIP i TV4. Han har sedan länge också bland annat sysselsatt sig med att kontinuerligt lägga ut en lång rad fysiskt och psykiskt krävande tränings- och yogabilder i sina sociala medier. Oftast med långa tillhörande texter där Paolo peppar sina följare till att träna mera och börja med yoga eftersom det kommer att få dem att må bättre på nästan alla tänkbara sätt.

I lördags morse la Paolo ut en yogabild av hur han sitter på ett ben och dricker en kopp kaffe. Under bilden står den lite lagom hurtiga pepp-texten:

”06.30 Kaffe och sedan yoga! Imorgon är den där magiska platsen där 99% av all mänsklig produktivitet, motivation och resultat tydligen existerar… jag förslår att du plockar ut några procent av imorgon och gör det idag! För den bästa förberedelsen för en bra morgondag är att göra ditt bästa idag!”

Just den här bilden fick många av följarna att häpna något oerhört. Många reagerade med hyllningskommentarer i stil med:

”Du är grym”, ”You’re the man” och ”Kloka ord som vanligt!”.

Men en person var kanske aningen irriterad på hurtigheten i Paolos inlägg, och la därför in den ironiska kommentaren:

”Idag tänkte jag dra ut täcket till hammocken och ligga o lyssna på dunkla dokumentärer och gamla sommarprat. Sippa på billigt lådvin och skeda eldorados potatissallad. Imorgon kanske jag kommer igång…får se lite”.

Vissa tror att bilden är fejkad

Det var också flera följare som trodde att bilden var fejkad. En skrev:

”Photoshopping… testade det där imorse, helt omöjligt”.

En annan fyllde i:

”Det där är fan fysiskt omöjligt att göra”.

Till en annan bild han la ut av sig själv och flickvännen Elin Härkönen, 24, igår, där hon står på händerna på honom, när han står på händerna på med kroppen nästan vågrätt ut bakom sig, skriver också en person chockat:

”På riktigt?”

En annan fyller skämtsamt i:

”Ni måste ha fantastiskt sex uthållighet & flexibilitet. 10/10.”

FOTO: Instagram, TT