Följarna tappar hakan efter nya bilden på Niclas Wahlgren

Följarna tappar hakan efter nya bilden på Niclas Wahlgren

Följarna tappar nu hakan över Niclas Wahlgrens nya bild av sig själv på Instagram.
”Inspirerande”, skriver en.

Niclas Wahlgren, 54, har under den senaste tiden funnit ett stort intresse i hälsa och träning. Hans nya intresse är något som han gärna delar med sig av på sociala medier, varpå en hel del bilder på sig själv från gymmet.

– Det blev att man la ut någon övning eller visade sig i bar överkropp och då blev folk inspirerade och frågade hur man gjorde. Det tyckte jag var kul för det är ju det sociala medier handlar om, att inspirera andra till något bra, har Niclas Wahlgren sagt i en tidigare intervju med Hänt.

Intresset har utvecklats så pass långt att Niclas Wahlgren idag till och med jobbar med träning som personlig tränare. Så numera handlar många av hans inlägg om hälsa och hur man tar hand om både kropp och själ, då han vill inspirera andra till att leva ett mer hälsosamt liv.

– Istället för att visa att man sitter på ett inneställe och äter hummer och dricker massor av groggar så kan man inspirera till ett mer hälsosammare liv istället, sa han till Hänt i somras.

Niclas Wahlgrens nya avklädda bild

Nu visar Niclas Wahlgren upp en ny avklädd bild på Instagram. Han står i enbart ett par träningsbyxor i ett omklädningsrum.

”Det är det långsiktiga målet som är det viktiga. Allt annat är bara en bonus”, skriver han.

Till bilden strömmar kommentarerna in. Följarna skriver allt ifrån att han ser ung ut till att han är oerhört vältränad. Niclas Wahlgren svarar tacksamt på de flesta kommentarerna från hans följare som jubla över kroppsbilden.

”Inspirerande och hoppfullt Niclas!! Heja dig!”, skriver en.

”Toppform minsann”, skriver en annan.

”Hur snygg får man bli?”, frågar en annan i en kommentar till bilden.

FOTO: Charlotte Brunzell / TT, Instagram

Senaste nytt