LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rafael Edholm och Freja väntar sitt andra barn

12 nov, 2018 
Malin Ljung
Freja Edholm Borchie och Rafal Edholm väntar sitt andra barn
Rafael Edholm avslöjade under fars dag att han ska bli trebarnsfar. Han och hustrun Freja Edholm Borchies väntar sitt andra barn.
Annons

Söndagen levererade en hel del hyllningar till diverse pappor. Skådespelare Rafael Edholm, 52, levererade istället en helt egen hälsning – med två budskap.

“Glad fars dag, alla ni pappor där ute och alla ni som ska bli pappor – bli den pappan du vill ha”, skriver han.

Men det som skapat störst uppmärksamhet kring inlägget på Instagram är bilden föreställande Rafael, hustrun Freja Edholm Borchies, 31, och dottern Leona, 2. På bilden kan man se att både Freja och Rafaels magar putar, men det är framförallt den forna Top Model-profilens mage som väcker uppmärksamhet då den onekligen verkar innehålla en bebis.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kommentarsfältet väller nu grattis-hälsningarna in till paret.

“Grattis till nästa bebis hela familjen”, skriver en person.

“Hurra!!”, gratulerar artisten Annika Herlitz.

“Grattis till tillskottet”, skriver en annan.

Rafael och Freja blev ett par i största hemlighet 2014. Sen accelererade relationen snabbt; paret gifte sig i största hemlighet 2015, ett år senare föddes dottern Leona.

Annons

Rafael och Frejas hemliga bröllop

– Det är gamla nyheter. Vi har inte gått runt och berättat det. Vi ville hålla det hemligt. Nu är vi jätteglada och jättelyckliga, sa Rafael Edholm då om bröllopet.

Sanningen är att de inte ens förlovade sig innan de blev man och hustru.

– Vi gifte oss för ungefär ett år sen. Vi förlovade oss aldrig, avslöjade Freja för Hänt.

Rafael Edholm gör just nu succé runt om i världen med sin succéserie Veni vidi vici som nyligen började visas i USA. Familjen tog då det stora klivet att lämna Sverige och flyttlasset gick till Hollywood Hills i Los Angeles. Nu verkar de dock befinna sig i Sverige igen om man tolkar deras uppdateringar på Instagram rätt.

Just nu kan man hustrun Freja runt om i Sverige. Hon är nämligen med i Mustaschkampens marknadsföring. 31-åringen slog igenom när hon vann Top Model 2006, en modelltävling som sändes i TV3.

Sedan tidigare har Rafael Edholm sonen Gabriel, 19, tillsammans med exhustrun Görel Crona som han var gift med fram tills 2006.

Hänt har sökt Rafael Edholm.

https://www.instagram.com/p/BqDUeHrhCLH9E_b-_u18MxIUP59FQVpjhYsIF00/

FOTO: Ibl, Instagram

Annons