Följarna stöttar Elena Belle – efter bilderna på dottern Luna

Elena Belle Luna Belle Theanne

I början av året drabbades Elena Belle av en ofattbar tragedi när hennes make Michael Theanne gick bort. Trots den stora sorgen försöker tv-profilen göra allt för att dottern Luna ska få ett så normalt liv som möjligt. Det hyllas hon nu för av följarna.
”Gör bara mitt bästa”, skriver Elena Belle.
Allt om Elena Belle
Slå på ljud

Modellen och tv-profilen Elena Belle, 35, är i dag känd mest för sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar, där tittarna har fått följa hennes liv i Los Angeles. Tillvaron går, så som det ofta är, upp och ner. Den sista februari i år störtdök dock livet för henne och dotter Luna Belle Theanne, 2, när hennes make Michael Theanne gick bort, bara 45 år gammal.

Han var ute och promenerade och föll plötsligt ihop av en massiv hjärtattack och hans liv gick inte att rädda.

Elena Belles aktiva liv med dottern

Efter den stora tragedin har Elena Belle varit öppen med sitt sorgearbete och de förändringarna som gjorts. Hon och dottern har bland annat flyttat till en lägenhet eftersom minnena från det tidigare hemmet var för jobbiga.

På Instagram har Elena Belle också berättar om hur det varit att prata med sin dotter om bortgången.

Hon saknar honom och frågar mycket efter honom mycket, det krossar verkligen mitt hjärta. Men jag tror att hon är okej, hon är en modig och stark liten flicka”, har hon bland annat skrivit.

Trots sin egna sorg har Elena Bella kämpat hårt för att göra tillvaron så bra som möjlig för Luna Belle Theanne. I ett inlägg berättar hon om en utflykt som de gjort.

”Vilken vacker dag på stranden. Jag har hälsat på min vän Emilia Carpinisan och hennes lilla tjej”, skriver hon till en bild tagen på Newport beach i Orange county.

”Det var så härligt att få ses och att få träffa sin vackra dotter”, svarar modellkompisen.

Elena Belle: ”Gör bara mitt bästa”

Följarna har varit ett stort stöd under den svåra tiden, och när hon delar med sig av sin kamp får hon uppmuntrande kommentarer.

”Blir lika glad och imponerad varje gång jag ser på din story hur du underhåller och kommer på nya aktiviteter med Luna! Så kul och mysigt att se vilken närvarande förälder du är”, skriver en person om Newport-inlägget.

”Tack fina! Gör bara mitt bästa”, svara Elena Belle på det.

 

I ett annat inlägg delar hon med sig av en bild på sig själv tagen i Stockholm.

”Kära livet, tack för att du har givit mig den här vackra själen. Hon lyser upp min tillvaro på ett sätt som jag aldrig kunde föreställa mig. Kärleken jag har för den när lilla människan är obeskrivlig”, skriver hon.

Också det inlägget hyllas av följarna.

”Ni är så fina tillsammans. En drottning med sin prinsessa”, skriver en person.

En annan skriver: ”Mina tankar går till er efter det sorgliga som hände din man. Beklagar sorgen”, och en tredje kommentar lyder: ”Så fina! Hon är en kopia av sin pappa”.

Bild: TV3/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN