Följarna rasar – efter Pernilla Wahlgrens beteende mot Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i ett år.
Nu reagerar följarna starkt efter Pernillas beteende mot Christian.
”Man behandlar inte sin pojkvän så”, skriver en person.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Ett år har gått sedan nyheten om att Pernilla Wahlgren hittat kärleken på nytt slog ner som en bomb över nöjessverige!

Den mystiska mannen visade sig sedan vara Christian Bauer och efter avslöjandet kunde följarna ta del av både en och annan kärleksförklaring på Instagram.

Sedan dess har man kunnat följa deras liv ihop på sociala medier, och nu har man även fått lära känna Christian ytterligare i nya säsongen av Wahlgrens värld.

Christian Bauers romantiska överraskning på Alla hjärtans dag

I ett av de senaste avsnitten av Wahlgrens värld är det dags för Alla hjärtans dag, och Christian har storslagna planer.

– Jag är uppvuxen nära ett ställe som heter Grisslehamn så då tänkte jag visa henne sommarhuset som vi har kvar, och det ligger precis mittemot hotellet där vi ska vara. Och sen ska Pernilla få kroppsbehandling, berättar han för kameran.

Se Christians romantiska kärleksgest till Pernilla som får tittarna att häpna

Se klippet här!

Pernilla har dessutom fått en packlista av Christian, men vissa punkter på listan gör henne skräckslagen.

– Jag hoppas verkligen inte att det är någon utomhusaktivitet, men sen står det ju att jag ska ha på mig varma kläder och regnjacka, och då inser jag ju att "jo, det är det ju antagligen", säger hon och fortsätter:

– Och jag vill ju inte göra honom besviken men samtidigt så är jag verkligen inte sugen på en utomhusaktivitet.

När det väl är dags att åka är Pernilla sen och när de sedan sitter i bilen sitter hon mycket med sin telefon. Vilket gör att hon inte hör vad Christian säger.

Pernilla Wahlgrens beteende mot Christian möts av kritikstorm – tittarna sätter ner foten

Avsnittet har fått många att reagera. Flera av Pernillas följare anser nämligen att hon är otacksam och inte visar tillräckligt mycket uppskattning mot Christian.

”Kollar just nu på Alla hjärtans dag-avsnittet och det känns väldigt stelt. Du är inte det minsta intresserad av vad Christian gör eller vill visa dig. Du sitter med näsan i mobilen och lyssnar inte ens på honom när ni åker bil. Du går runt i hans mammas stuga och det syns på långa vägar att du inte vill vara där. När han säger att ni ska bjuda med dina föräldrar dit i sommar så skrattar du åt det som att det är det sista ni ska göra”, skriver en upprörd person.

”Tycker så synd om Christian. Man behandlar verkligen inte sin pojkvän såhär”, skriver en annan varpå en tredje håller med:

”Jag håller fullständigt med dig.”

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!