LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fansen jublar över nya kärleksbilden på Zara Larsson och Brian

09 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Zara Larsson och Brian
Zara Larsson har officiellt varit tillsammans med pojkvännen Brian Whittaker i över ett år nu. I veckan la Brian upp en ny bild på honom tillsammans med Zara och följarna jublar.
Annons

Det var förra sommaren som Zara Larsson, 20, gick ut med att hon och brittiska modellen Brian Whittaker, 19, var ett par. Men allt var inte en dans på rosor från början. Det hela började med en oskyldig flört på Twitter när Zara twittrade ut en bild på Brian och frågade vem hunken var – i den stunden hade hon aldrig kunnat tro att han en dag skulle bli hennes pojkvän. Brian svarade snabbt på tweeten och de började dejta, men i Hellenius hörna avslöjade Zara nyligen att det var en väldigt trög start.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det tog ett och ett halvt år tills det att vi blev tillsammans. Vi gick på några dejter och det var lite sisådär i början, sa hon till programledaren David Hellenius.

Men paret fortsatte ändå att ses och tur är väl det för idag verkar de ha en väldigt passionerad och kärleksfull relation. Titt som tätt lägger paret upp gulliga bilder på varandra på Instagram och senast under veckan la Brian upp en bild som nu hyllas av av följarna.

Annons

”Jag älskar det”

Som beskrivning av den kärleksfulla bilden har den brittiska modellen skrivit “Us to the world”. På fotot står Zara och Brian bredvid varandra och skrattar lyckligt åt något i fjärran. Zara är iklädd en fantastisk axellös, silvrig miniklänning med pärlor och fjädrar på medan pojkvännen ser mer avslappnad ut i en bombarjacka och grårutiga kostymbyxor.

https://www.instagram.com/p/BrBUFU5hLxd/

Det ser nästan ut som att de står på den scenen som The Weeknd gör i musikvideon till populära låten “Can’t feel my face” – något som en följare uppmärksammar. Men bilden har inte bara mötts av musikvideo-referenser utan hyllas nu av flera och många kommenterar på hur himla söta de är tillsammans:

“Ni GLÄNSER”

“Har ni någonsin sett ett vackrare par? Nej det har ni inte!”

“Vem behöver Posh och Beckham när vi har Zara & Brian”

“Ni ler så jag älskar det”

“Snälla adopetera mig”

“Jag älskar er mer tillsammans än vad du älskar honom”

Så skriver några, medan andra vädjar till paret att hålla ihop.

“Ugh snälla gör aldrig slut!”

Och några har kommenterat starkt med bara en hashtag:

“#relationsmål”

Vi på Hänt kan inte annat än att hålla med om hur himla fina det unga paret är tillsammans på bilden och hoppas att de fortsätter vara lika lyckliga tillsammans som det ser ut på bilden!

FOTO:

Annons