TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Nour El Refais nya glädjebesked – efter tuffa tiden

21 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Fansen jublar över Nour El Refais glädjebesked efter tuffa tiden.
Nour El Refai har tidigare avslöjat att henne graviditet inte varit lätt. Därför gläds nu hennes följare över komikerns nya glädjande besked om måendet.
Annons
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbildenBrand logo
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbilden

Det var i juni som komikern Nour El Refai, avslöjade att hon och kärleken Henrik Schyffert, väntar barn ihop. I ett inlägg på Instagram delade hon den stora nyheten – och förklarade samtidigt att hon var i femte månaden.

”Presenterar stolt min femmånadersbula!”, skrev hon i inlägget.

Men graviditeten har inte varit en dans på rosor. I samband med gravidavslöjandet förklarade Nour att hon tvingats uppsöka sjukhus flera gånger på grund av att hon drabbats av hyperemesis, vilket är ett tillstånd som bland annat leder till extremt illamående.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp”, skrev hon och fortsatte:

”Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning”.

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i fem år.

Fansens stöd till Nour El Refai

Efter de ärliga orden om det tuffa tillståndet har Nour El Refai stöttats av sina följare och fans. På Instagram har hon mötts av hyllningar och peppande ord inför den kommande förlossningen:

Annons

”Måtte tiden gå fort för dig så att du slipper må apa snart!”, skriver en följare.

”Hypermesis är hemskt jobbigt! Tänk att vissa mår ’bättre än vanligt’ när de är gravida. Att det kan vara så olika. Hoppas att det blir bättre mot slutet och att du även kan njuta av det lilla fina som växer inom dig”, skriver en annan.

Det är däremot inte alla som skrivit positiva saker till Nour El Refai. I ett inlägg på Instagram hintade Nour nyligen om att hon fått många meddelanden från människor som tagit sig rätten att säga vad hon borde göra och inte göra under graviditeten. Detta fick henne att ryta ifrån.

”Men för helvete håll käften! Jag har givetvis koll på vad jag ’får’ och inte som gravid. Det är så jävla okänsligt att tala om för en gravid kvinna att hon skadar sitt barn för att hon käkar Treo när det sista man vill på jorden är att göra något i hela världen som skadar”, skrev hon i inlägget.

Nours glädjebesked – i sjunde månaden

Nour El Refai har nu bara några månader kvar av graviditeten innan bebisen kommer till världen – och i ett nytt inlägg på Instagram ger hon nu glädjande besked efter den tuffa tiden.

Annons

Till en bild där hon står med komiker-kollegor skriver Nour att hon är glad över att äntligen få köra stand-up igen.

MEN VAD KUL Å FÅ KÖRA LITE STANDUP IGEN!!”, skriver hon till bilden.

På bilden ler hon stort och tittar glatt in i kameran, till följarnas stora glädje.

Så fint att du mår så bra att du orkade Norra brunn. Fortsätt kämpa!”, skriver en.

Sååå fin du är. Härligt att se att du mår lite bättre”, skriver en annan.

Så härligt att du mår bättre å du är så fin med din mage. Man önskar ju att man själv så lika fräsch ut”, skriver ännu en.

Annons