Följarna jublar över familjebilden på Danny Saucedo och Lisa Nilsson

Följarna jublar efter oväntade familjebilden på Danny Saucedo och Lisa Nilsson

I publikhavet till Danny Saucedos nya show i Göteborg fanns under gårdagen Lisa Nilsson – något hon delade med sig av i sina sociala kanaler.
I samma veva passade hon på att dela med sig av en gammal familjebild med Danny, och följarna jublar.

Under gårdagen var Lisa Nilsson, 49, på plats The Theatre i Göteborg för att titta på Danny Saucedos, 33, nya, uppmärksammade, show The run(a)way show – något som hennes följare kunde ta del av på hennes Instagram i form av flera videor från tillställningen. I inläggen hyllar hon Danny rejält – det är svårt att missa att hon är imponerad av showen.

Du äger! Vilken otrolig show. Världsklass!” skriver hon i ett av inläggen på Instagram.

Men inslag från showen är inte det enda om Danny Saucedo som Lisa Nilsson delar med sig av under gårdagen. I ett inlägg delar hon med sig av två bilder från 2013, på henne själv, sina två barn och Danny Saucedo under ett firande av Nationaldagen.

Hon delar där med också med sig av en rolig detalj hon upptäckt i bilden.

Vi skulle bara ta en amazing bild, som såg ut som att mamma hittat en yngre pappa helt plötsligt – med tanke på att barnen är blonda och blåögda – och jag är inte det”, skriver Lisa Nilsson i bildtexten.

”Underbart”

Bland kommentarerna är det många som håller med Lisa i hennes upptäckt – och jublar.

Underbart”, skriver Mia Skäringer, som får medhåll av Filippa Rådin som kommenterar samma sak.

Älskar din humor”, skriver en följare, och annan påpekar:

Den där bilden ska ju in i flickornas fotoalbum! Åh vad roligt!”.

https://www.instagram.com/p/B43TV32goso/?igshid=1y17ciyn61cy4

Danny Saucedo är just nu inte enbart aktuell med sin show – han syns just nu också i TV4:s jubileumssäsong av Så mycket bättre. Förra lördagen syntes han ihop med sina forna bandkollegor Erik Segerstedt och Mattias Andreasson som tillsammans utgjorde gruppen EMD. Återföreningen blev mycket uppmärksammad i media, och när Danny i veckan gästade Tilde de Paula Eby i Efter fem sa han att han hoppades på mer.

– Jag hoppas det, men mycket tid för mig har gått åt att göra föreställningen, men jag vill gärna ses i studion och skriva mer, Matte är en fantastisk låtskrivarproducent och Erik är en fantastisk vocalist och instrumentalist. Vi kommer kunna göra något fett ihop, sa han i intervjun i Efter fem.

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!