Följarna jublar över Danny Saucedos nya glädjebesked

Efter kärlekslyckan – följarna jublar över Danny Saucedos nya glädjebesked: ”Så sjukt”

Det är inte bara kärlekslivet som går som på räls.
Nu kommer Danny Saucedo med en ny glädjande nyhet – som får fansen att jubla.

Danny Saucedo gör just nu storsuccé med sin föreställning The runaway show som han turnerar runt i landet med och den 4 april intar han Globen i Stockholm.

Hans föreställningar har varit populära och impat på fansen runt om i Sverige och det mesta har helt enkelt gått på räls – utan när han skadade sig i höstas, mitt på scenen.

”Så… igår drog jag av ett ligament i högra ankeln på scenen, men YO va kul jag hade!! Och vilket team jag har som tagit hand om mig”, skrev Danny Saucedo i ett inlägg då på Instagram.

Han gav även besked om att skadan inte kommer att påverka kommande shower som är inplanerade.

Jag ställer inte in någonting – bara så att alla vet. Publiken i några shower framöver kommer få en unikare upplevelse kan jag lova, lets get it!!”, skrev han då.

När Hänt kontaktade artisten via hans manager, Magnus Stråberg, fick vi svaret att Danny Saucedo klarar sig fint trots skadan på scenen.

”Dannys show pågår för fullt just nu, det vill säga han uppträder på scenen och kan tyvärr inte ta något samtal i detta nu”, skrev Magnus Stråberg då.

Dannys glädjebesked

Den 4 april ska showen inta Globen i Stockholm – men flera fans blev besvikna att de inte fick tag i en biljett. Men nu kommer artisten med en glädjande nyhet – de släpper flera tusen extra biljetter då efterfrågan är så hög.

”3000 extra biljetter släppta i Ericssson globe 4 april”, skriver artisten på Instagram och fortsätter:

”Högt tryck på Globen så vi släpper några till”.

I kommentarsfältet jublar fansen över nyheten:

”Så sjukt bra!”, skriver en.

”Grymt!”, skriver en annan.

”Kung! Grym show”, skriver en tredje.

Nya kärlekslyckan

Men en succéartad show är inte den enda glädjen i Danny Saucedos liv. I slutet av förra året bekräftade han att han hittat kärleken igen, efter uppbrottet från Molly Sandén. Hans nya kärlek är modellen Anna Eriksson.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa han om flickvännen till Aftonbladet i december.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!