Följarna jublar över Calle Sterners nya bild med flickvännen

Calle Sterner

Calle Sterner och flickvännen Johanna har varit ett par i två år.
Nu hyllar de varandra på Instagram.
Älskar dig”, skriver Sterner.

Calle Sterner, 31, är en omtyckt dansare från TV4:s Let’s Dance. I senaste säsongen dansade han tillsammans med sångerskan och skådespelerskan Sussie Eriksson, 57, och de landade till sist på en hedrande andraplats.

Calle har genom åren haft stor framgång i Let’s dance. Förra året tog han hem segern ihop med Kristin Kaspersen, 50, och 2017 knep han andraplatsen med Anja Pärson, 39.

Under Let’s dance 2019 avslöjade Calle Sterner att han inte längre är singel. Hans flickvän heter Johanna Bohm Hermansson och precis som Calle jobbar hon med dans. I höstas berättade Calle att Johanna och han numera är sambor. Kärlekshistorien började med en lite annorlunda första dejt.

– Då var det pannkaksdejt. Jag visste att hon gillade pannkakor så jag slog på stort och jag gjorde pannkakor och köpte allting som man kan ha till pannkakor, har Calle tidigare berättat för Hänt.

Sedan relationsavslöjandet har paret flitigt delat med sig av bilder tillsammans i sociala medier och det verkar som att de trivs väldigt bra ihop.

Parets kärlekslycka

Men nu var det ett tag sen som Calle eller Johanna la ut något på varandra på sociala medier. Men under onsdagen la båda ut kärleksfulla hyllningar till varandra, då de varit tillsammans två år.

”2 år ❤️ Älskar dig Johanna Bohm Hermansson”, skriver Calle med en hjärtemoji.

Johanna har lagt ut en bild där hon håller om sin pojkvän och skriver:

”2 ÅR. Älskar dig Carl Styrbjörn Sterner”. 

Kändistätt bland kommentarerna

Till Calles inlägg strömmar det in kommentarer från diverse kändisar och Let’s dance-profiler. Bland annat har hans forna danspartner kommenterat.

”Ni är så fina”, skriver Kristin.

”Gillar er. Grattis, men…borde inte jag ha varit med där i vattnet i bakgrunden?”, skriver Sussie.

Danskompisen Tobias Bader passar på att pika paret i kommentarsfältet att de borde skaffa barn snart. Han skojar om att de borde fixa en kompis till hans två barn.

”Grattis!! Dags för kompisar till Elle och Mille”, skriver han.

FOTO: Instagram/Stina Stjernkvist/TT

LÄS OCKSÅ: Calle Sterners nya besked om relationen med Johanna

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen om svåra familjekampen med Malin Berghagen