Följarna jublar över Benjamin Ingrosso och Felix Sandmans drag

Följarna jublar över klippet på Benjamin Ingrosso och Felix Sandman

Felix Sandman spelar en av huvudrollerna i Netflix:s hyllade serie Störst av allt.
Ett halvår efter premiären har Felix återskapat en av scenerna – tillsammans med vännen Benjamin Ingrosso.
Klippet som de båda lagt upp på Instagram får nu artisternas följare att jubla.
Felix och Benjamin samarbete
Slå på ljud

De två artistkollegorna Felix Sandman, 21, och Benjamin Ingrosso, 22, är goda vänner sedan barnsben. När de var tio år gamla medverkade de i musikalen Singing’ in the rain och cirka tio år senare stod de återigen på samma scen – men då som konkurrenter i Melodifestivalen 2018. Benjamin Ingrosso kammade tillslut hem vinsten med bidraget Dance you off medan Felix Sandman fick nöja sig med en åtråvärd andraplats.

Sedan fjolårets Mello har de två artisterna släppt flera låtar tillsammans, turnerat ihop och dessutom startat podcasten Livets liv. Men trots att Benjamin och Felix på senaste tid har setts jobba mycket ihop ligger de inte på latsidan med sina karriärer på egen hand.

I våras hade Netflix:s första svenska serie Störst av allt premiär. Där ses Felix Sandman spela en av huvudrollerna, Sebastian, som har ett destruktivt förhållande med Maja, spelad av Hanna Ardéhn. Serien blev snabbt en stor succé och i augusti vann den Kristallen för årets TV-drama.

Återskapar scen ur Störst av allt

Även Benjamin Ingrosso har skådespelat, främst i musikaler när han var yngre. Med tanke på att de båda artisterna har jobbat som skådespelare ställs de i sin podcast Livets liv nu inför en utmaning – vem av dem är egentligen bäst som skådespelare?

I ett klipp som både Benjamin Ingrosso och Felix Sandman laddat upp på Instagram gör de nu upp i utmaningen. I videon ses de två vännerna återskapa en scen från Störst av allt – med detaljen att Benjamin Ingrosso spelar Sebastian, medan Felix Sandman tagit rollen som Maja.

”Vad skulle ha hänt ifall jag hade fått rollen som Sebastian istället för Felix Sandman i Netflix:s Störst av allt…”, skriver Benjamin Ingrosso på Instagram.

Även Felix som har laddat upp klippet på Instagram skriver:

”Benjamin Ingrosso kanske skulle fått rollen ändå…?”

Den återskapande delen ur Störst av allt är en känslosam scen där Maja besöker Sebastian på sjukhuset. I klippet ligger Benjamin i en sjukhussäng medan Felix iklädd en brun peruk kommer in och sätter sig på sängkanten. Med exakta repliker som i serien återskapas scenen – om än humoristiskt – och de två vännerna delar dessutom en puss i rollerna som Sebastian och Maja.

Följarnas jubel över klippet

Benjamin Ingrossos och Felix Sandmans humoristiska skådespelarinsatser i Instagram-klippet fullkomligt överöres med skratt och jubel i kommentarsfältet. Bland de som kommenterat och hyllat vännerna ses bland andra Pernilla Wahlgren, 51, Sabina Ddumba, 25, och Daniel Paris, 31.

”Ooooorkar inte!!!”, skriver Pernilla Wahlgren följt av mängder med skrattandes emojis på Benjamins Instagram och på Felix Instagram skriver hon:

”Älskar er!!!”

Och mängder av följare stämmer in i hejaropen:

”Bästa jag har sett!”, skriver en.

”Ni är så jävla roliga”, skriver en annan.

”Alltså jag har aldrig skrattat så mycket”, skriver ännu en.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN