Följarna jublar över Agnes Carlssons nya glädjebesked

Följarna jublar över Agnes Carlssons nya glädjebesked – efter privata avslöjandet med Vincent: “Magiskt”

Efter att ha hållit sig från rampljuset sedan sin medverkan i Så mycket bättre2013 gjorde Agnes Carlsson en stark comeback i höstas ihop med sin fästman Vincent Pontare.
Nu jublar fansen över Agnes Carlssons nya besked om framtiden.

Agnes Carlsson, 31, uppmärksammades i och med sin medverkan i TV4:s musikprogram Idol. Året var 2005 och Agnes tog hem första platsen. Agnes blev årets Idol och fyra år senare släppte hon låten Release som ledde till ännu mer framgång.

När det vankades bröllop för kronprinsessan Victoria och prins Daniels fick Agnes och kollegan Björn Skifs, 72, hedersuppdraget att sjunga ihop på kronprinsessparets bröllop. Detta i sin tur ledde till en medverkan i succéprogrammet Så mycket bättre, som Agnes tackade ja till år 2013.

Comeback ihop med fästmannen Vincent Pontare

I TV4-programmet glänste hon, men sen efter det blev det tyst kring artisten och hon försvann helt från rampljuset.

Efter att inte har uppdaterat sina sociala medier eller släppt några nya låtar på flera år, gjorde Agnes en stark comeback ihop med sin fästman Vincent Pontare, 39. Turturduvorna har varit ett par sedan 2009 och hösten 2019 släpptes Aviciis låt Tough love som spelades in av Agnes och Vincent – fint!

Vincent Pontare och Agnes Carlsson.

FOTO: TT

Orsaken till att Agnes tagit en lång paus från rampljuset var för att hon hade ett behov av att känna frihet, något hon senare berättade om i en intervju med P3.

– Jag hade ett sånt jäkla behov av att bara känna den här friheten. En del av det var att kunna gå ut, klubba och inte bry sig om att man ska upp tidigt och sjunga dagen efter, har Agnes tidigare sagt i intervjun.

Nya framtidsbeskedet hyllas av följarna

Äntligen ny musik från sångerskan med den fantastiska rösten!

På Instagram har Agnes delat med sig av en video där hon sjunger en ny låt – I Trance.

”Tillsammans med min vän Rasmus gjorde jag ett par akustiska liveversioner av några av mina låtar”, skriver Agnes som bildtext till videon.

503 Service Unavailable

”Kommer aldrig tröttna. Den är så bra Agnes!”, skriver en. ”Asså Agnes. Djupet. Rösten. Känslan”, fyller en annan i.

”Wow Agnes! Härligt att höra dig igen”, kommenterar en tredje person.

En annan undrar om Agnes nya låt kommer komma ut på streamingtjänsten Spotify, något som Agnes fortfarande låter stå obesvarat.

Om fansen kommer kunna avnjuta av låten i sommarn med hjälp av Spotify får helt enkelt framtiden utvisa!

FOTO: Karin Törnblom/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!