TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Följarna jublar efter upptäckten i Camilla Läckbergs nya bilder

22 dec, 2019 
Camilla Läckberg hyllas nu för bilden.
När Camilla Läckberg visar upp de ärliga bilderna jublar hennes följare.
”Det är rörigt och stökigt och inte perfekt som hos så många”, skriver en.
Annons
Allt om Camilla LäckbergBrand logo
Allt om Camilla Läckberg

Författaren Camilla Läckberg, 43, har sålt miljoner böcker världen över. Mest känd är hennes deckarserie om Fjällbacka, men under alla år som författare har Camilla Läckberg också tagit hand om sina fyra barn: Polly, 3, som hon har med maken Simon Sköld, 32, samt Meja, 15, Wille, 16, och Charlie, 9, som hon har från tidigare relationer. Hon har även bonusbarn genom sina ex-män.

I ett inlägg på Instagram delar hon nu ett flertal bilder på sina barn och bonusbarnen och skriver hur hon älskar deras varma relation till varandra, trots att blodsband saknas.

”Det gör mig så lycklig att mina barn alla är så fina mot varann. Och alla är underbara mot Polly. Att se storebrorsorna montera leksaker till henne får mig att lipa. Även att höra Simon och Meja utmana varann på Vänner-quiz, att Fanny och jag gillar att hänga, och att hon fått ett nördigt krimintresse av mig, att se Felix leka affär med Polly. Så mycket kärlek”, skriver hon i inlägget.

Annons

Hyllas av följarna

I inläggets kommentarsfält är det flera följare som hyllar författaren för den något stökiga bakgrunden i bilderna. Det är inte så välstädat, vilket följarna verkar uppskatta. De uttrycker sin glädje över att äntligen får se något ”äkta” bland allt finputsat på sociala medier.

”Älskar kaoset och att det inte är uppstyrt och att allt ska se snyggt ut. Det är kärlek och familj, det som faktiskt betyder något. God jul till er alla”, skriver en.

”Lika underbart som allt du skriver är att se att hemmet inte är som en bild från Skönahem … typ. God Jul”, skriver en annan.

”Och jag älskar att du lägger ut bilder där man ser att ni ”bor”. Där det är rörigt och stökigt och inte perfekt som hos så många (typ alla) andra på Instagram”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Claudio Bresciani, Instagram

Annons