Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarna jublar efter Sanna Lundells bild med nyfödda Rafael Fox: "Så söt"

Sanna Lundell har fotat hur hon ammar Rafael Fox i skuggan av ett träd samtidigt som hunden Whoopie tittar gulligt in i kameran. Den söta bilden för Instagramföljarna att fullkomligt kärleksbomba henne.

Den 22 april blev mediaprofilen  Sanna Lundell, 39, och hennes sambo och stora kärlek skådespelaren Mikael Persbrandt, 54, föräldrar till sonen Rafael Fox, 3 veckor. De var inte sena med att visa upp sin bebis på Instagram.

”I sanna ett mirakel”, skrev Mikael både vitsigt och kärleksfullt.

”Du kom med våren, glädjen och yttersta kärleken”, skrev Sanna.

Sedan tidigare har paret redan två gemensamma barn, sönerna Igor, 11, och Lo, 8. Sanna  har också dottern Olga Crafoord, 17, sedan en tidigare relation med artisten Wille Crafoord, 52.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

I sin blogg berättade Sanna om förlossningen bara tre dagar efter nedkomsten:

En dag på konstgräsplaner med pojkfotboll i solen, full av det jag trodde bara var förvärkar blev till en kväll med min bästa förlossning hittills. Nu förstår jag de som säger att de älskar att föda. Att få föda så mjukt, tryggt och harmoniskt som jag fick, önskar jag alla.

Och att Sanna älskar livet som nybliven fyrbarnsmamma råder det inga som helst tvivel om. I förmiddags la hon ut en gullig bild av hur hon sitter i skuggan under ett träd och ammar sin bebis i sällskap med den söta lilla hunden Whoopie som tittar kärleksfullt in i kameran.

Mata, mata, mata. Whoopie håller mig sällskap”, skriver Sanna till bilden som fick hennes följare att fullkomligen kärleksbomba henne med gillningar. Redan efter en dryg timme hade över 1500 personer gillat bilden och de kärleksfulla kommentarerna haglade.

Massvis med följare kommenterade också den gulliga bilden med hjärtan och skrev peppande saker i stil med mysigt, gosigt, fint och gullig bild. En hundvän konstaterar dessutom:

Whoopies look of love, so sweet

En annan drömmer sig tillbaka till att vara nybliven mamma:

Oh vad jag längtar tillbaka till den tiden

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har hängt ihop sedan 2005.

Bilden av hur Sanna Lundell ammar med hunden Whoopie som tittar in i kameran älskas av följarna.

Sanna Lundell la sanbbt ut en bild av sig själv och Micke Persbrandt på BB med nyfödde sonen Rafael Fox efter att han kommit till världen.

Sanna Lundell är dotter till musikern Ulf Lundell.

Mikael Persbrandt är en av Sveriges mest populära skådesplare.

LÄS OCKSÅ:

Efter Åke Lo och Igor Edgar – det ska Sanna Lundell och Mikael Persbrandts bebis heta

Sanna Lundells glädje efter vännernas gravidöverraskning: ”Obeskrivligt”

Hetast på Hänt-TV:

LANCE HEDMAN GRAAF om uppbrottet från PAULINA PAOW DANIELSSON

SENASTE NYTT!