Följarna jublar efter Paolo Robertos ord om exfrun Lena Arrelöv

Paolo Roberto och exhustrun Lena Arrelöv.

Paolo Roberto och Lena Arrelöv skilde sig från varandra 2012. Sedan dess har de haft en fortsatt god relation.
Nu hyllar Paolo exhustrun i ett inlägg på Instagram.
”Min exfru Lena Arrelöv är otrolig viktig”, skriver han.
Peter Settman om nya kärleken: ”Spännande”
Slå på ljud

Paolo Roberto, 50, och nuvarande kärleken Elin Härkönen, 25, hade varit ett par i ett helt år innan de offentliggjorde relationen. I radioprogrammet Rix Morronzoo berättade Paolo för programledarna Laila Bagge och Roger Nordin om varför de valde att hålla relationen hemlig så länge som de gjorde.

– Ibland vill man ha något för sig själv. Kärleken är det finaste man har i livet och man vill inte att någon ska komma in där med sina smutsiga skor och gegga och ha massa åsikter. Vi är lyckliga och hon är en fantastisk människa, sa han i programmet.

Kärleken i Elin fann Paolo drygt sex år efter skilsmässan från exhustrun Lena Arrelöv, 46. Det var 2012 som exmakarna valde att gå skilda vägar efter nio år som gifta. Men deras relation har sedan dess fortsatt på en vänskaplig nivå. Bland annat har de fortsatt driva det gemensamma företaget, som Lena är VD för.

Paolos hyllande ord till Lena Arrelöv

I ett nytt inlägg på Instagram har Paolo Roberto delat en bild på sin exhustru och berättar att de haft ett möte. Han passar även på att berömma henne för vad hon gör för företaget.

”Möte med bossen. Vårt företag har ett spännande år framför sig med nya underbolag och en del spännande förändringar! Skryter en del om att jag gör det ena och det andra. Men det ska vara VI! Jag är sluggern medan min exfru Lena Arrelöv är otroligt viktig när det gäller strategi, förhandlingar och långsiktig planering!”, skriver Paolo i inlägget.

Orden om exhustrun får Paolo Robertos Instagram-följare att jubla. I kommentarsfältet uttrycker de sin glädje över att han hyllar henne.

”Blir ofta så glad av att läsa dina hyllningar till många viktiga människor i din närhet och framför allt till din exfru. Det är så fint och får mitt hjärta att le lite extra, tack”, skriver en.

”Så himla kul att läsa när någon lyfter sitt ex istället för att klanka ner! Jag är själv uppväxt med skilda föräldrar som mest pratat illa om varandra inför mig vilket jag inte anser att något barn ska uppleva. Skönt att se respekten mellan er för både er och barnen”, skriver en annan.

”Man är stor när man höjer andra. Framförallt exfru”, konstaterar en tredje.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Linda Forsell

FRÅN FÖRSTASIDAN