TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna jublar efter Molly Sandéns nya bild

20 feb, 2020 
AvIda Gustafsson
Molly Sandén
I slutet av 2019 avslöjade Molly Sandén att hon träffat kärleken på nytt.
Nu befinner sig artisten på Costa Rica – och fullkomligt hyllas efter en bild hon publicerat på Instagram.
– Men WOW, skriver en följare.
Annons
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020

Det senaste året har varit minst sagt händelserikt för artisten Molly Sandén, 27. I början av mars kom den nya låten Den som e den och i samband med singelsläppet avslöjade Molly att hennes sex år långa relation med Danny Saucedo, 33, var slut.

Två månader efter nya singeln släppte Molly Sandén sitt fjärde album, Det bästa kanske inte hänt än, som till stor del innehåller låtar om kärlek och uppbrott. Albumet blev snabbt en stor succé och när det i början av året var dags för flera av de stora galorna att äga rum var Molly Sandén nominerad i flertalet kategorier – och vann de allra flesta.

P3 Guld prisades Molly Sandén med Årets pop och Årets liveakt, på QX Gaygalan blev låten Det bästa kanske inte hänt än utsedd till Årets låt och på prestigefulla Grammsisgalan kammade Molly hem statyetterna i kategorierna Årets album, Årets artist och Årets pop.

Molly Sandéns kärlekslycka

Men det är inte bara karriären som gått spikrakt uppåt för Molly Sandén på sistone – på pressträffen när Grammis-nomineringarna avslöjades bekräftade artisten nämligen att hon återigen hittat kärleken.

Annons

Vid tillfället ville Molly inte berätta vem den lyckliga var. Men på senaste tid har det börjat spekulerats i om Molly och bandkollegan David Larsson är mer än bara vänner.

Än så länge är det fortfarande oklart om Molly och David är ett par men när Hänt frågade Molly Sandén om ryktena kring henne och kollegan tidigare i februari svarade artisten kryptiskt:

– Kanske, kanske.

Hyllas för semesterbilden

Efter ett innehållsrikt år befinner sig Molly Sandén just nu på Costa Rica. När Molly dagen efter Grammisgalan gästade TV4:s Nyhetsmorgon berättade hon om den kommande resan – och beslutet att åka själv.

– Jag åker faktiskt själv. Jag gjorde det förra året av misstag höll jag på att säga, men det var faktiskt det bästa jag har gjort. Det var väldigt lärorikt och nyttigt och viktigt att vara med sig själv, berättade Molly i programmet.

På Instagram har Molly Sandén nu delat mig sig av en bild från resan – som hyllas av hennes följare. På bilden ses Molly posera i den tropiska miljön iklädd sommarkläder och solglasögon. Till bilden skriver hon kort och gott:

”Bra ljus” 

Kommentarsfältet kryllar av hyllningar från följarna, och bland andra Miriam Bryant, Gina Dirawi och Daniel Paris ger artisten komplimanger.

”Men WOW”, skriver en följare följt av ett hjärta.

”Du kan ju skina upp vilken grå dag som helst”, skriver en annan.

”Du är såå drömmig”, skriver ytterligare en.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons