LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna jublar efter Casper Janebrinks nya bild på Therese: ”Fina…”

16 apr, 2023 
Casper Janebrink och Therese Andersson.
Kärleken är stark mellan Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson.
Nyligen delade Casper en bild på Therese – som fick följarna att jubla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Dansbandsstjärnan Casper Janebrink och hans kärlek Therese Andersson välkomnade sonen Hugo till världen i september förra året.

Casper är relativt privat med att visa upp bilder på Therese och sonen, men ibland delar han med sig av en liten inblick i deras liv.

Dennis Janebrink om resan tillsammans med Casper och Therese

Nyligen var hela familjen på en skidresa och det var ett redigt gäng som åkte upp till fjällen. Caspers pappa Dennis Janebrink kunde avslöja mer om resan i en intervju med Hänt.

– Alla barn. Casper och barnen där, allihopa, inte Caspers ex-fru men barnen är med både Felix och Alice och nu Hugo, Casper och Therese. Även min son Alexander, Juni, jag och Anki. Även Christoffer, så vi blir många. Skidor blir det vecka 7 och sen åker jag till Florida för att spela golf i tio dagar, sa Dennis.

Efter skidsemestern kunde Dennis ge oss en uppdatering på hur resan har varit tillsammans med hela familjen. Men Hugo var inte den enda av Caspers barn som var med, även dottern Alice och sonen Felix fanns med under Norge-vistelsen.

Annons

”Vi har haft en väldigt bra vecka, 5 soldagar av 7 möjliga på Sportell/Gaustatoppen! Härligt när vi alla kan åka tillsammans, tyvärr kunde inte Sammie och hans son Tor vara med, men vi hoppas på fler tillfällen!”, skrev Dennis i ett meddelande till Hänt och fortsatte att berätta:

”Vägen upp till hotellet var lite tuff, brant och smalserpentinväg, men det gick bra!När det gäller skidåkningen, kände jag mig lite ringrostig i början, men kom igång på min snowboard i slutet på veckan, sköj! Jag och Anki var även barnvakt en del åt Hugo så de andra kunde åka - mysigt Nu laddar jag om - ska åka till Florida o spela golf med goa gubbar nästa vecka!

Casper Janebrink visar upp lyckan med Therese

Nyligen var lyckan total för Casper och Therese, det är i ett inlägg på Instagram som visar han och Therese ute och där de dricker en varsin drink.

Flera följare har kommenterat bilden och tycker att de är så himla fina tillsammans.

”Fint foto på er båda”, skriver en följare

”Vad, mysigt och härligt, wow!”, skriver en annan.

”Så fina ni är”, skriver en tredje.

Härligt och se. Ladda batterierna och njut. Man behöver få ro om varandra ibland! Lycka till!”, kommenterar en fjärde.

FOTO: Tommy Holl/TT, Instagram

Annons