TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna i chock över likheten mellan Benjamin och Theo

05 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Fansen i chock över likheten mellan Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren
Pernilla Wahlgren la upp en bild på sina barn under deras resa till Thailand. Nu häpnar följarna över en detalj i bilden.
Annons

Delar av familjen Wahlgren befinner sig i Thailand där de spelar in nya avsnitt till ytterligare en säsong av realityserien Wahlgrens värld.

Både Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, har flitigt uppdaterat sina sociala medier med allt familjen har gjort. Det har varit middagar, dagar på stranden, nyårsfirande och relax vid poolen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På en av bilderna som Pernilla har lagt upp sitter hon med sina barn Bianca, Theo Wahlgren, 11, och Benjamin Ingrosso, 21, vid ett bord och inväntar maten. Alla ler och tittar in i kameran. Benjamin och Theo sitter bredvid varandra och nu häpnar följarna över deras likhet.

”Benjamin och Theo är sååå lika varandra!”

”Oj så lika Benjamin och Theo är på bilden!”

”Haha brorsorna ser ju likadana ut.”

”Oj vad Benjamin och Teo var lika på denna bild!!!” skriver de under bilden.

Theo och Benjamin är halvbröder

Benjamin är Pernillas tredje barn med exmaken Emilio Ingrosso. De skilde sig 2002 och därefter blev Pernilla tillsammans med Joachim Lennholm som hon fick Theo med. Trots att de är halvbröder tycker nu följarna att de är lika som bär!

Annons

Den fjärde säsongen av tv-serien Wahlgrens värld har sänts på Kanal 5 och Dplay under hösten. Benjamin har tidigare inte synts så mycket då han mestadelen av sin tid bor i Los Angeles, men nu verkar det alltså som att tittarna får en glimt av honom i kommande säsong.

Något som däremot oroar Pernillas följare är att det just nu är på väg en jättestorm mot just de delar av Thailand där familjen befinner sig. Pernilla har ännu inte svarat på de oroliga kommentarerna, men vi håller tummarna för att de har koll på läget och kan fortsätta njuta av sin resa.

Säsong 5 har premiär den 17 januari på Kanal 5 och Dplay.

Avgör själva hur lika Benjamin och Theo är:

FOTO: TT, IBL/Karin Törnblom, Instagram

Annons