Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarna i chock över likheten mellan Benjamin och Theo

Fansen i chock över likheten mellan Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren

Pernilla Wahlgren la upp en bild på sina barn under deras resa till Thailand. Nu häpnar följarna över en detalj i bilden.

Delar av familjen Wahlgren befinner sig i Thailand där de spelar in nya avsnitt till ytterligare en säsong av realityserien Wahlgrens värld. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Både Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, har flitigt uppdaterat sina sociala medier med allt familjen har gjort. Det har varit middagar, dagar på stranden, nyårsfirande och relax vid poolen. 

På en av bilderna som Pernilla har lagt upp sitter hon med sina barn Bianca, Theo Wahlgren, 11, och Benjamin Ingrosso, 21, vid ett bord och inväntar maten. Alla ler och tittar in i kameran. Benjamin och Theo sitter bredvid varandra och nu häpnar följarna över deras likhet.

”Benjamin och Theo är sååå lika varandra!”

”Oj så lika Benjamin och Theo är på bilden!”

”Haha brorsorna ser ju likadana ut.”

”Oj vad Benjamin och Teo var lika på denna bild!!!” skriver de under bilden.

Theo och Benjamin är halvbröder

Benjamin är Pernillas tredje barn med exmaken Emilio Ingrosso. De skilde sig 2002 och därefter blev Pernilla tillsammans med Joachim Lennholm som hon fick Theo med. Trots att de är halvbröder tycker nu följarna att de är lika som bär!

Den fjärde säsongen av tv-serien Wahlgrens värld har sänts på Kanal 5 och Dplay under hösten. Benjamin har tidigare inte synts så mycket då han mestadelen av sin tid bor i Los Angeles, men nu verkar det alltså som att tittarna får en glimt av honom i kommande säsong. 

Något som däremot oroar Pernillas följare är att det just nu är på väg en jättestorm mot just de delar av Thailand där familjen befinner sig. Pernilla har ännu inte svarat på de oroliga kommentarerna, men vi håller tummarna för att de har koll på läget och kan fortsätta njuta av sin resa.

Säsong 5 har premiär den 17 januari på Kanal 5 och Dplay.

Avgör själva hur lika Benjamin och Theo är:

Benjamin Ingrosso

Theo Wahlgren längst ned i bild tillsammans med mamma Pernilla och syster Bianca.

Här är bilden där följarna anser att Benjamin och Theo, till vänster, är lika som bär.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren nya toppjobb – är med i julkalendern 2019

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens räddning – tvingades ändra beteendet efter symptomen

FOTO: TT, IBL/Karin Törnblom, Instagram

SENASTE NYTT!