Följarna i chock efter Laila Bagges nya bild: "Fin oavsett..."

15 sep, 2018 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Laila bagge i en annan hårfärg
Laila Bagge chockar fansen med en 22 år gammal bild. På bilden som Laila Bagge lagt upp på Instagram, har hon en hel annan look – och nu tycker fansen att hon borde se ut så igen.
Annons

Radioprofilen Laila Bagge, 45, är ett bekant ansikte för de flesta. Hon har synts i TV4 i Idoljuryn och hon hörs varje morgon i radioprogrammet Rix Morronzoo. Laila Bagges blonda hår är en del av hennes look – men hon har inte alltid varit blond.

På Instagram har Laila Bagge nu lagt upp en 22 år gammal bild på sig själv. På bilden har hon en vit magtröja och långt hår uppsatt med en tyghårsnodd – och håret är mörkbrunt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

TBT 1996 och då var jag brunett!!”, skriver Laila Bagge till bilden.

Laila Bagges fans kan knappt tro sina ögon och inlägget har i skrivande stund över 8200 likes. Bland kommentarerna är det många tycker att hon borde bli brunett igen.

Du ska ju va brunett helt klart”, ”Men så snygg. Du passar nästan bättre i mörkt hår”, ”Vilken babe redan då! Tycker du passade super i de bruna” och ”Herre Gud, trodde först du la upp bild på min mamma som ung. Hjälp! Du är fin oavsett”, lyder några av de många kommentarerna.

Annons

Men flera av Laila Bagges följare är överens om att hon är snygg oavsett hårfärg.

Du skulle kunna rocka i allt men jag tkr du passar bäst som blond!“, skriver en följare.

FOTO: Instagram, IBL

Annons