Följarna hyllar Måns Zelmerlöws ord om sonens framtid

Måns Zelmerlöw och sonen Albert

Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara fick sonen Albert förra sommaren.
I ett nytt inlägg på Instagram berättar artisten om tankarna kring sonens framtid.

Det var i somras som artisten Måns Zelmerlöw, 33, gifte sig med kärleken Ciara Zelmerlöw (tidigare Janson), 32. Paret träffades tre år innan dess och innan bröllopet blev av hann de få sonen Albert Ossian Zelmerlöw, 1. Ciara har även sonen Archie från en tidigare relation.

Enligt Måns har relationen med Ciara inte förändrats speciellt mycket efter att de blev man och hustru. Den förändrades dock en hel del efter att sonen Albert föddes.

– Jag tycker det är samma känsla. Det var större när man fick barn tillsammans, där hände det väldigt mycket. Att gifta sig är en kul grej, och en väldigt fin grej att göra, men det betyder inte så mycket, sa Måns Zelmerlöw i en intervju i Rix Morronzoo.

Följarnas ord efter Ciara Zelmerlöws bild på Archie

När Albert fyllde ett år delade Ciara Zelmerlöw med sig av en ny bild på sonen på Instagram.

Är du ens verklig?”, frågade sig den stolta mamman i bildtexten.

Bilderna föreställer Albert på en lekplats – med rosiga kinder och en lekfull blick. Snart vällde gratulationerna in i kommentarsfältet och många påpekade just pojkens stora, blå ögon.

Wow! Vilka vackra blå ögon och vilken look! Fin pojke”, skrev en person i en kommentar.

Så söt! De där ögonen är overkliga”, skrev en annan.

Måns Zelmerlöws ord om sonens framtid

Nu är det pappa Måns Zelmerlöws tur att dela med sig av en bild på sonen på Instagram. På bilden står han tillsammans med Albert i ett padel-center i Stockholm. I texten till inlägget har han skrivit ett citat från filmen Lejonkungen men med en liten ändring.

”Titta Simba. Allt som solen rör vid, är vårt kungarike. En dag Simba, går solen ner över min tid här, och upp över dig som den nye kungen av padel”.

Mamma Ciara har kommentarst bilden med flera emojis med hjärtögon och skriver: ”Hela min värld”. Även följarna verkar gilla Måns Zelmerlöws inlägg.

”Albert kanske är en blivande världsmästare?”, spekulerar en följare.

”Så söt!”, tillägger en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT